Midsummer Golf Tournament

Midsummer Golf Tournament

Passage Coppa Classic

Zaterdag 13 juni werd de tweede editie van het Midsummer Golf Tournament gespeeld. Een 13-holes Texas Scramble formule met als doel de golfbaan in de vroege uurtjes te laten ontdekken. Om 7u, bij het krieken van de dag en bij het ontwaken van de natuur, werd het startschot gegeven voor een 50-tal enthousiaste golfers. Het weer was niet bijzonder "midsummer" te bepalen, maar de zachte regen was zeer welkom voor de uitgedroogde baan.
Wilfried Saelen had als sponsor gezorgd voor een aantal kwaliteitsvolle flessen wijn. De hoofdprijs, gewonnen door het duo Alain Lemmens / Wim Gorts werd tijdens een gezellig ontbijt in The Lounge na de wedstrijd uitgereikt.

Rond 10 uur passeerde overigens een prachtige stoet classic cars, die allen deelnamen aan de Coppa Classic. Op het paradeplein diende een remproef uitgevoerd te worden, één van de vele onderdelen van deze toertocht voor Old-timers, georganiseerd door Kiwanis. De mooie stoet pareltjes langs ons golfterrein kon ook hier op bijzonder veel bijval rekenen. Zeker en vast voor herhaling vatbaar.

Laatst aangepast op dinsdag, 03 november 2015 11:24
Zoeken