Maand van de Sportclub.

9 SEPT 2017 GRATIS INITIATIE VOOR JONG EN OUD

Op 9 sept. e.k. opent golfclub Witbos zijn deuren voor jong en oud.

Wij bieden, GRATIS, een 2u durende initiatie aan o.l.v. een professionele golfer. Tijdens deze initiatie zal u enerzijds op de driving range les krijgen om de lange slagen aan te leren en anderzijds heeft u de kans om mee op de golfbaan te gaan en daar de hole af te maken; putten.

Nadien kan u deelnemen aan de putting competitie en maakt u kans om een starterspakket (waarde € 190) te winnen. Let op; deze kan enkel gewonnen worden door niet-golfers uiteraard. Ook onder de aanwezigen wordt er een starterspakket weggegeven. De moeite waard om eens langs te komen, niet?

Indien u wenst in te schrijven volstaat het om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam, adres en geboortedatum en het gewenst uur van deelname (14u, 15u of 16u). Let op; wij voorzien per uur 24 deelnemers.

Gelieve zo snel mogelijk in te schrijven om zeker te zijn van een plaatsje.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons gezellig en vernieuwd clubhuis en bij mooi weer op ons terras om een drankje en / of een hapje te nuttigen.

We hopen jullie allemaal te mogen begroeten op 9 september 2017!!

Laatst aangepast op dinsdag, 01 augustus 2017 14:59
Afgelopen events