Summer Cup 2017

3de wedstrijd van de Summercup 2017. Dit keer 70 deelnemers. Een dipje?

Het weer was wisselvallig met heel wat wind, maar het eindigde allemaal onder een stralende zon en dus terrasjesweer.

De resultaten kunnen geklasseerd worden onder meer dan behoorlijk. Uitschieter dit keer was Dennis Van Damme met 44 punten. Ook Wim Van Sande (38 p), Dominic Van Hoof (38 p) en Frank Horemans (37 p) wisten hun handicap te verbeteren.

Categoriegewijs waren de ‘dagprijzen’ voor:

• categorie 1 (handicap 0 – 14,9): weereens Frank Horemans (37 p), Guy Vanhoof (34 p) en Chris Heylen (32 p);

• categorie 2 (handicap 15 – 29,9): Dennis Van Damme (44 p), Wim Van Sande (38 p) en Wilco Danen (36 p);

• categorie 3 (handicap 30 – 45): Dominic Van Hoof (38 p), Steve De Greef (36 p) en Hilde Vilters (34 p).

Er zijn 3 van de 5 wedstrijden gespeeld en gelet op het feit dat 3 wedstrijden in aanmerking komen voor het eindklassement kunnen we een eerste tussenstand serveren. Het betreft uiteraard een zéér voorlopige tussenstand:

• categorie 1: Horemans Frank (106 p), Marc Van Doninck (93 p) en Herman Nauwelaerts (92 p);

• categorie 2: Johan Troonbeeckx (103 p), Nadine Willems (101 p) en Nele De Zitter (98 p);

• categorie 3:  Steve De Greef (101 p), Hilde Vilters (96 p) en Yannick Kuylen (95 p).

Alleen Frank Horemans in categorie 1 lijkt reeds op een zekere podiumplaats af te stevenen.

Voor het overige is het nog koffiedik kijken want er zijn nogal wat spelers die reeds 90 punten en meer hebben, anderen hebben dan weer nog maar 1 of 2 wedstrijden deelgenomen, nog anderen kunnen zeker hun slechtste scores nog optrekken, … Alleszins beloofd het erg spannend te worden.

Sponsored by

Neve Plastics, Perspectief bvba, bvba Bert Kegelaers, Forever Living Products, Van Sande & Co Accountants bvba en Ronny Dillen.

Groeten, Sarah & den Eddy

Laatst aangepast op dinsdag, 01 augustus 2017 14:56