Summer Cup 2017

De 4e wedstrijd werd gespeeld met een 80-tal deelnemers onder uitermate geschikt golfweer met een stralende zon en nauwelijks wind

Er vielen enkele prachtige resultaten op te tekenen. Ils Maes scoorde zo maar eventjes 40 punten. Maar, sorry Ilse, de knapste prestaties werden neergezet door Teresa van Hove met een score van 34 brut (2 boven de baan) en Chris Heylen met 33 brut (3 boven de baan).

6 spelers wisten hun handicap te verbeteren met naast voornoemden: andermaal Frank Horemans (39 p), Kristof Anthonis (37 p) en Dennis Van Damme (37 p).

Categoriegewijs waren de ‘dagprijzen’ voor:

• categorie 1 (handicap 0 – 14,9): Frank Horemans (39 p), Teresa Van Hove (38 p), Chris Heylen (38 p);

• categorie 2 (handicap 15 – 29,9): Ils Maes (40 p), Dennis Van Damme (37 p), Willy Bakelants en Johan Troonbeeckx (36 p);

• categorie 3 (handicap 30 – 45): Luc Storms (36 p), Anita Van der Auwera (36 p) en Yannick Kuylen (34 p).

4 van de 5 wedstrijden gespeeld. Rekening houdend met de beste 3 resultaten geeft dat volgende voorlopige tussenstand:

• categorie 1: Frank Horemans (116 p), Kristof Anthonis (106 p) en Chris Heylen (101 p).  Frank Horemans zit stevig in het zadel en Marc Van Doninck en Herman Nauwelaerts zijn uit de kop verdwenen. Maar met Teresa Van Hove (99 p), Guy Vanhoof (99 p), Tom Van Doninck (98 p), … belooft het nog een open strijd te worden.

• categorie 2: Johan Troonbeeckx (110 p), Dennis Van Damme (107 p) en Nadine Willems (101 p).

Willy Bakelants (99 p), Yves De Winter (99 p), Nele De Zitter (98 p), Wilco Danen (97 p) en Kieron Crickard (97 p) liggen op vinkenslag.

• categorie 3:  Yannick Kuylen (106 p), Steve De Greef (102 p), Hilde Vilters (96 p), Raf Smets (96 p), Luc Storms (96 p) lijken hier de podiumkandidaten.

Zoals de spreekwoorden zeggen ‘het spel zit op de wagen’, ‘alles is nog mogelijk’ en ‘de laatste wedstrijd is beslissend’. Zonder twijfel volgt er een spannend slot van de Summercup 2017.

Ook de laatste speeldag is het ‘boeltje’ uitverkocht. Ongelooflijk!!!

Zoals reeds geweten hebben we afgezien om n.a.v. de prize-giving een receptie te organiseren. Maar in de plaats wordt de spelers bij de start op de slotdag koffie en koffiekoekjes aangeboden.

De prize-giving zullen we aangrijpen om de sponsors van de Summercup en de Rabbit-wedstrijden eens in het zonnetje te zetten. Daarbij toch wel een erg belangrijke rechtzetting van het feit dat we tot dusver onderaan onze wedstrijdverslagen tot dusver Jan De Raemaecker waren vergeten. Waarvoor onze oprechte excuses.

Sponsored by

Neve Plastics, Perspectief bvba, bvba Bert Kegelaers, Forever Living Products, Van Sande & Co Accountants bvba, advocaat Jan De Raedemaecker en Ronny Dillen

Groeten, Sarah & den Eddy

PS In bijlage vinden jullie de volledige tussenstand ivm de Summercup