Summer Cup 2017

Summer Cup 2017; de finale!!

De Summercup is – spijtig genoeg – al voorbij (sic). Op zondag 13.08.2017 werd de laatste van de 5 wedstrijden gespeeld. Wat een succes!

Iedere keer kon er gegolfd worden onder goede weersomstandigheden (= terrasweer); kwamen er het maximaal aantal deelnemers opdagen, was het terrein in optimale conditie, waren de horeca-medewerkers meer dan top, waren de marshall’s op post, waren er talrijke helpende handen (Wilfried, Jan, Ronny, captain Kris, …), … Dat alles overgoten met een gezonde portie spanning, een rijkelijke prijzentafel (bedankt sponsors !!!) en prachtige trofeeën (bedankt Ronny !!!). Wat moet een mens/golfer meer hebben. Hopelijk het ontstaan van een prachtige traditie. Men zegge het voort.

Deze keer ook weer een aantal opmerkelijke dagresultaten. Te beginnen met Bert Kegelaers met maar liefst 43 punten wat resulteerde in zwaar knipwerk qua handicap. In dezelfde categorie 2 vervolledigden Nadine Willems (41 p), Hugo Bertels en Yves De Winter (beiden 37 p) het podium. In categorie 1 was het een echte nek-aan-nek race. Zowel Teresa Van Hove, Tom Van Doninck, Steffan Verbeeck en Margaux Langelet lieten 37 p optekenen.  In categorie 3 was Malik Boualem (37 p) de beste voor Dominic Van Hoof (33 p) en Yannick Kuylen (32 p).

Liefst 9 deelnemers wisten hun handicap te verbeteren.

En dan het eindresultaat van de Summercup 2017. Van de 5 wedstrijden werden voor iedere speler de beste 3 resultaten samengeteld. Dankzij het ingenieus systeem van Jan Mertens hadden we binnen het half uur de resultaten (bedankt Jan !!!).

In categorie 1 was het reeds langer duidelijk dat Frank Horemans (116 p) moeilijk van z’n troon te stoten was. Teresa Van Hove werd tweede met 107 p en de derde plaats was voor Tom Van Doninck met 106 p. Ook Kristof Anthonis had 106 p, maar viel om reden van een hogere handicap van het podium. Hij werd op z’n hielen gevolg door onze captain Chris Heylen met 105 p.

In categorie 2 heeft Johan Troonbeeckx (110 p) de kaas nog van het spreekwoordelijke brood laten halen door Dennis Van Damme (115 p) en Nadine Willems (111 p). Bert Kegelaers (109 p) bleek z’n eindsprint te laat te hebben ingezet en Kieron Crickard kwam slechts 2 puntjes te kort.

Dominic Van Hoof (107) was de beste in categorie 3. Met slechts 3 gespeelde wedstrijden een knappe prestatie. Yannick Kuylen (106 p) en Steve De Greef (102 p) konden hun scores niet meer verbeteren en werden respectievelijk 2de en 3de.

De trofeeën voor de overall winnaars gingen naar Frank Horemans en Nadine Willems. Proficiat!

De Summercup zit erop.  Nogeens bedankt aan allen die een helpende ‘poot’ hebben uitgestoken.

En een staande ovatie voor sponsors en deelnemers.

Hopelijk tot volgend jaar.

Sponsored by:

Neve Plastics, Perspectief bvba, bvba Bert Kegelaers, Forever Living Products, Van Sande & Co Accountants bvba, advocaat Jan De Raedemaecker en Ronny Dillen

Groeten, Sarah & den Eddy

Laatst aangepast op dinsdag, 15 augustus 2017 12:53