Wintercup jeugd

De jeugd wintercup is weer van start gegaan!

De 1ste van de 5 Junior Wintercup wedstrijden zit er op. Toppie voor alle jeugdspelers die vandaag, ongeacht het troosteloze weer, hun wedstrijd hebben gespeeld. Respect gasten! Bedankt Margaux Langelet, Alec Bemelmans, Rik Hufkens, Karsten Van Hoof en Lukas Van Sande om de kleuren van Witbos te verdedigen. De supporterende ouders zagen dat het goed was .

Fijn om te zien dat de jeugdspelers hebben genoten, met golfers uit andere clubs onderweg zijn geweest en ervaring op een andere baan hebben opgedaan. Meer moet dat niet zijn.

Volgende Wintercup wedstrijd staat gepland op zaterdag 20 januari op Golfclub Puurs. Deze baan is zeker een aanrader voor de miniemen. Inschrijven via Igolf is reeds mogelijk. En voor de golfende ouders: knappe driving range aldaar. Clubs - en op aanraden van Wim Van Sande  ook schoenen - meebrengen en wat balletjes slaan.

Tot dan

Foto's vinden jullie onder de rubriek Witbos Jeugd Nieuws!

Laatst aangepast op woensdag, 10 januari 2018 15:29
Afgelopen events