Belgian Knockout tornooi

GROOT NIEUWS!

Na een afwezigheid van 18 jaar, zal van 17-20 mei 2018 opnieuw een European Tour event op Belgische bodem georganiseerd worden. De European Tour is een circuit van wedstrijden voor professionele golfers op het allerhoogste wereldniveau, waar onze drie Belgische toppers Thomas Pieters, Nicolas Colsaerts en Thomas Detry op spelen. De Belgian Knockout (BKO) zal innoveren met een unieke spelformule die plaatsvindt op de Antwerpse golfclub Rinkven.

Een aantal van onze leden zijn reeds ingeschreven om als vrijwilliger tijdens dit tornooi te helpen. Super dat leden van golfclub Witbos daar als ambassadeurs mee de werking op zich nemen!

We hoeven jullie niet te vertellen dat Thomas Pieters en golfclub Witbos een speciale band hebben en we kunnen het als club dan ook niet nalaten om hem en onze vrijwilligers te gaan steunen!

Het zou fantastisch zijn moesten we met een heel aantal mensen van onze club van dit event kunnen gaan genieten en dit  in onze clubkleuren.

Wie gaat er mee?

Inschrijven kan via Igolf. – activiteiten

Let op bij het inschrijven dat u de juiste data kiest en met of zonder busvervoer. De bus kunnen we pas vastleggen indien we 40 inschrijvingen hebben (per speeldag).

Prijs van het busvervoer komt op € 15 / persoon / dag.

Prijzen inkomtickets

Dagticket - 17 of 18 mei

12-18 jr.            - € 5

+ 18 jr.              - € 25

Weekendticket - 19 of 20 mei

12-18 jr.            - € 10

+ 18 jr.             - € 35

Combiticket – 17,18,19 & 20 mei

12-18 jr.            - € 20

+ 18 jr.             - € 75

NOTA Vanaf 30 inschrijvingen krijgen we als club een korting.

Hopelijk kunnen we massaal aanwezig zijn!!

Laatst aangepast op woensdag, 10 januari 2018 20:18