Champagnetornooi & Nieuwjaarsdrink

Eindelijk!!!

De eerste echte wedstrijd van het seizoen is kunnen doorgaan, de weergoden waren ons zeer gunstig gezind! Ondanks de felle regenbuien de afgelopen weken en de storm die toch wel wat schade heeft aangericht, ligt het terrein top!
De wedstrijd zelf was zeer vroeg volschreven, met dank aan alle deelnemers. Onze captain, Chris, zat in de laatste flight en het was hem opgevallen dat hij bitter weinig vlagjes tegenkwam, vanaf hole 17 pas. Dit betekent dat er zeer goed... is gespeeld, dat belooft voor het zomerseizoen.
De winnaar van de dag zat in de eerste flight samen met de sponsor Sja Van Eccelpoel, die trouwens ook zeer goed heeft gespeeld en op 5 cm van de cup op hole 18 is geëindigd. Koen Drybooms heeft uitgeholed op hole 2, de enige die op hole 2 is geraakt!
Hierbij de resultaten in de 2 categorieën:
Cat 2 : 1ste plaats Koen Drybooms - 2de plaats Sven Cammaerts op 30cm van hole 1 (19) - 3de plaats Stefan De Raedemaecker op 2m45 van hole 1(19)
Cat 1 : 1ste plaats Daan Mintiens op 5m van de green op hole 1(19) - 2de plaats Margaux Langelet uitgeholde op hole 18 - 3de plaats Wilfried Verhulst op green van hole 18.
Leary op hole 5 gewonnen door Kristof Anthonis.
Nearest op hole 18 gewonnen door Stefan De Raedemaecker.
Na de wedstrijd mochten we genieten van een glaasje champagne en lekkere hapjes, die door allen zeer goed gesmaakt werden, en klonken we alsnog op het nieuwe jaar .

Laatst aangepast op maandag, 29 januari 2018 12:11
Afgelopen events