Summercup II

Puffen geblazen!

OMG, nog warmer dan bij de eerste Summercup-wedstrijd. En het kan blijkbaar nog warmer want volgende zondag wordt er meer dan 30°C voorspeld. Meer dan vermoedelijk zal de drankenautomaat tussen holes 5 en 6 daarvan het gelag betalen. Ook de fairways hebben last van de extreme droogte en beginnen meer en meer op een woestijn te lijken. Maar alle begrip. Bovendien heeft iedereen nu de kans om zijn/haar longest-record bij te stellen. De greens en directe omgeving daarentegen liggen er prima bij. Dus alle lof voor het greenkeep-team.

De tweede wedstrijd van de Summercup zit er dus op.  Nog 3 te gaan. Paniek over de eindrangschikking is nog niet aan de orde. Uiteindelijk tellen enkel de 3 beste resultaten voor iedere speler.

Voor alle duidelijkheid de eindrangschikking is wat ze is. D.w.z. dat je niet noodzakelijk aanwezig hoeft te zijn bij de 5de en laatste wedstrijd. Prijzen worden niet doorgegeven maar opzijgezet zodat ze eventueel later kunnen worden opgehaald.

Het aantal inschrijvingen is teruggevallen naar 65 deelnemers.

De resultaten waren andermaal uitstekend. Applaus. 14 spelers wisten dit keer hun handicap te verbeteren. De beste score was voor Jan De Raedemaecker met maar liefst 41 punten. Terug van weggeweest. Knap. Hilde Vilters haalde 40 punten. Danny Vandeweyer en Yvonne(ke) Verbercht scoorden 39 punten.

Per categorie waren de beste scores:

ü  categorie 1 (0 - 14,9): Frank Horemans (38), Marc Van Doninck (37), Wilfried Verhulst en Mario van Raompaey (34);

ü  categorie 2 (15 – 29,9): Jan de Raedemaecker (41), Danny Vandeweyer (39), Vincent Ceusters en Yves De Winter en Tamara Storms (38);

ü  categorie 3 (30 – 45): Hilde Vilters (40), Yvonne Verbercht (39), Los Rymenants en Dirk Seghers (38).

Over prognoses m.b.t. het eindresultaat houden wij ons nog afzijdig tot na de 3de wedstrijd.

Twee wedstrijden achter de rug. Nog 3 kansen.

Hopelijk tot volgende week.

Sponsored by:

Nv Taxi Marcel Transport & Zoon, Bert Kegelaers & Hilde Verelst, restaurant De Blauwe Regen, restaurant De Mangerie, Jan De Raedemaecker, Ronny Dillen en bvba ARK.

Groeten, Sarah & den Eddy

Laatst aangepast op donderdag, 26 juli 2018 16:07