13 holes business club wedstrijd

Nationale feestdag & golf

Onze 13 holes business members & members mochten onder het oog van een stralende zon genieten van een dagje golf & fun op de nationale feestdag.
Business members werden, zoals steeds, in de watten gelegd en genoten hier met volle teugen van.

Ook onze members mochten een klein beetje meegenieten, gratis wedstrijd met bijhorend prijzen, tee-gift en een drankje werd er voor hen voorzien.

Wie mochten we in de prijzen zetten?
Op hole 3 werd de prijs voor de nearest weggekaapt door Dave Gommers. Vervolgens mochten Dirk Gijsembergs & Greta Heylen naar voren komen om de 1e prijs in ontvangst te nemen. Als 2e hadden we Franky Polfliet & Ilse Maes en last but not least Wilfried Verhulst en René Verreydt. Aanwezigheidsprijzen gingen naar Loes Rymenants en Sophie Schippers.

Vervolgens mochten onze business members genieten van een “om de vingers af te likken” sharing-menu.

Voor meer foto’s - www.golfclubwitbos.be

Laatst aangepast op donderdag, 26 juli 2018 19:13