Summercup IV

Heter, heet, heetst??

Wat een zomer. Het kan blijkbaar niet op. We gaan raar opkijken als het vanaf woensdag zo’n 15° minder warm zal zijn. Volgende zondag, bij de finale van de Summercup, wordt er zelfs regen voorspeld. Het zal wennen worden. Langs de andere kant heeft de natuur in het algemeen maar ook zeker onze golfbaan nood aan water.

De 4de wedstrijd van de Summercup was uitverkocht. Er werd zelfs gewerkt met reservespelers. Dan blijft het altijd spijtig dat spelers ‘te elfder ure’ afbellen. Alle respect voor iedere geldige reden, maar het leidt tot moeilijke situaties: de kaarten zijn reeds gedrukt, reservespelers kunnen niet meer worden gecontacteerd, … in enkele flights bleef slechts één speler over, … Aandachtspuntje.

De 4de wedstrijd van de Summercup dan. Nog slechts 1 te gaan De resultaten andermaal … schitterend. Een 10-tal spelers wisten hun handicap te verbeteren. Ik denk, en ik ben niet alleen, dat een aantal spelers gaan verschieten als het golfterrein er terug normaal bijligt en lange, botsende drives niet langer aan de orde zullen zijn.

Winnaar dit keer was Dominic Van Hoof met 43 punten voor het trio Marianne Van Sande, Wim Van Sande en Christiaan Matthys met 39 punten. Proficiat!

De tussenstand na 4 wedstrijden (enkel de beste 3 resultaten in rekening gebracht):

ü  categorie 1: Vincent Ceusters (113), Kieron Krickard (112), Marc Van Doninck (105);

ü  categorie 2: Hélène Reypens (110), Marianne Van Sande (109) en Christiaan Matthys (107);

ü  categorie 3: Valerie Cambré (111), Diane Vrancken (109) en Karen Peiremans (103).

Vier wedstrijden gespeeld. Nog slechts 1 kans om u te mengen in het titeldebat. De FINALE dus!!!

Om speculaties en discussies wat aan te wakkeren zullen we, net als vorige week, de tussenstanden uithangen in het clubhuis. Wat rekenen en het zal blijken dat er nog veel mogelijk is. Er zijn ook nog spelers die nog maar 2 wedstrijden gespeeld hebben. Ook zij kunnen zich nog manifesteren. Voor diegene die tot dusver maar 1 wedstrijd hebben gespeeld wordt het moeilijk.

Hopelijk tot volgende week. En vergeet niet: als je op de prize-giving aanwezig zult zijn vergeet u dan niet in te schrijven voor de afsluitende receptie. Dat kan via de kalender op de website van Witbos.

Als je bij de winnaars bent en niet aanwezig kunt zijn op de prize-giving, laat het dan ook weten, kan u later uw prijs ophalen bij Sarah. Prijzen worden niet doorgegeven. Dat zou trouwens niet eerlijk zijn t.o.v. de deelnemers die 3 of 4 keer hebben deelgenomen en net de laatste dag niet aanwezig kunnen zijn.

Sponsored by

Nv Taxi Marcel Transport & Zoon, Bert Kegelaers & Hilde Verelst, restaurant De Blauwe Regen, restaurant De Mangerie, Jan De Raedemaecker, Ronny Dillen en bvba ARK.

Groeten, Sarah & den Eddy

Laatst aangepast op dinsdag, 07 augustus 2018 15:20