Summercup V

De Finale!!

Wat een zomer, wat een Summercup. We gaan er nog lang aan terugdenken. Het was fantastisch. Wij komen mercies te kort: den horeca Witbos die o.a. aan de start van de finalewedstrijd voor koffie en koeken hebben gezorgd, de greenkeepers, de marshalls, … Maar vooral de zééééér gulle sponsors, Jan Mertens met z’n IT-knobbel die er voor zorgde dat we al een half uurtje nadat de laatste spelers binnen waren aan de prijsuitreiking konden beginnen, Ronny Dillen die voor iedere categorie een prachtige trofee had gemaakt  en … last but not least de spelers. Nogeens merci.

De 5de wedstrijd van de Summercup dan: de finale.  Wederom schitterend weer. Droge fairways waardoor de mindere goden onder ons ook nog eens ongelooflijke drives konden slaan en greens die er meer dan goed bijlagen. 75 deelnemers waarvan er 5 hun handicap konden verbeteren.

De dagzege ging naar Yves De Winter (40 p), voor Bernard Bisschop (40 p) en Laura Rosseel (38 p).

De einduitslag van de Summercup 2018 dan. 5 wedstrijden waarvan voor iedere spelers de beste 3 resultaten in rekening werden gebracht.

ü  categorie 1: Vincent Ceusters (113), Kieron Crickard (112), Sven Mintiens (110). Enkel Sven kwam zich nog efkens in het titeldebat mengen.

ü  categorie 2: Wim Van Sande (112), Yves De Winter (111) en Hélène Reypens (110). In deze categorie nog enorme inhaalbewegingen van Wim en Yves die Hélène naar de derde plaats verdrongen.

ü  categorie 3: Valerie Cambré (111), Diane Vrancken (109) en Marc Van Leemputte (104). Hier was Marc de ‘derde hond’ die nog met een been ging lopen.

De best brut prijs was voor Teresa Van Hove met 90 p. Tenslotte waren er ook nog aanwezigheidsprijs en poedelprijs, maar daar plakken we geen namen op.

De Summercup 2018 zit erop. Naar onze mening voor herhaling vatbaar misschien zelfs met uitbreiding – lees, meer wedstrijden. Daarover en over al de rest werd er in de gezelligste golfclub van het land met het gezelligste terras van het land nog lang nagekaart. Onder de vorm van een kleine receptie hebben we de talrijke aanwezigen op de prijsuitreiking ook nog een drankjes en wat hapje kunnen aanbieden.

Dat was het … hopelijk tot volgend jaar.

Sponsored by:

Nv Taxi Marcel Transport & Zoon, Bert Kegelaers & Hilde Verelst, restaurant De Blauwe Regen, restaurant De Mangerie, Jan De Raedemaecker, Ronny Dillen en bvba ARK.

Groeten, Sarah & den Eddy

Laatst aangepast op maandag, 13 augustus 2018 19:54