Zomerstage Jeugd augustus

TOPPERTJES :-)

Onze jeugdleden mochten begin augustus een weekje volop genieten van zon, fun & golf. Dit keer mochten we ook kinderen van Stad Herentals alsook van Sport Vlaanderen verwelkomen die mee kwamen deelnemen. Het werd een topweek.

Door de hoge temperaturen koelden we de kids af met waterspelletjes en een welverdiend ijsje. Daar zeiden ze uiteraard geen nee tegen.

's Middags voorzag het clubhuis elke dag een warme maaltijd, die na al het harde werken, goed werd gesmaakt door jong en oud.

Onze pro's hadden hun handen vol want het was een grote gezeliige groep die ze onder hun vleugels namen. Ze leerden hen spelenderwijs tips en trics aan van het golfen.

Afsluiten deden we, zoals steeds, met een heuse prijsuitreiking waar we uiteraard iedereen in de bloemetjes gezet hebben.

Hopelijk mogen we alle kids opnieuw begroeten tijden een volgende stage of als nieuw lid van Witbos!

Laatst aangepast op vrijdag, 17 augustus 2018 12:33