Season's closing

Wat een afsluiter!

13 okt jl. ging onze Season's closing wedstrijd door. Met zo'n 100 deelnemers kunnen we spreken van een talrijke opkomst! Het was iets langer wachten dan normaal maar dit deerde onze leden niet aangezien de zon de hele dag van de partij was. Alsook het glaasje cava dat aangeboden werd na de wedstrijd stemde hen milder.
De wedstrijd werd gesponsord door Elmos en garage Peeters, waarvoor nogmaals dank u wel.

Special prices werden uitgedeeld aan:
- Jan de Raedemaecker
- Flo Marie Ooms
- Marc Van Doninck
- Margaux Langelet
- Jeroen van Gramberen

Bij de dames II mochten volgende dames het schavotje betreden:
- Hilde Vilters met 40 pnt.
- Tamara Storms met 39 pnt.
- Nele De Zitter met 38 pnt.
Daar Hilde helaas niet aanwezig was schoof alles naar voren en mocht Lisa Heylen zo de 3e prijs in ontvangst nemen.

Christian Campo mocht met 41 pnt. de 1e prijs in ontvangst nemen bij heren II.  Wie volgde?
- Marc Spaas met 38 pnt.
- Johan Uyttebrouck met 36 pnt.

In de categorie mixed kwam op de 1e plaats Kristof Anthonis met 36 punten, als 2e Marc Van Donick met 35 pnt. Helaas waren Vincent Ceusters en Mario Van Rompaey niet aanwezig waardoor Liesbeth Winther de 3e prijs in ontvangst mocht nemen.

De best net mocht Ben Ooms in ontvangst nemen.

Daarnaast werden de winnaars van de Mashie, Keizer Karel en de Eclectic ook in de prijzen gezet, gesponsord door Luc Van Bael!
Respectievelijk Daan Mintiens, Stefan Verbeeck, Maric Daerden & Jens van Overtveldt, Yano Wouters & Elia Van Hoof, Maric Daerden, Raf Smets, BN Sylvia Bouillon.

Vervolgens barstte het feestje, Indian Summer, los en werd er lekker gegeten, gedronken, gelachten, golf beer pong gespeeld, ...

TOPDAGJE!!!

Laatst aangepast op dinsdag, 16 oktober 2018 14:10