Rabbits wedstrijd

De laatste van het seizoen

Zondag 07.10.2018 waren we toe aan de laatste rabbits-wedstrijd van het golfseizoen. Sponsor was dit keer bvba Leba maar in de volksmond beter gekend als Brasserie Netepark met als boegbeelden vader Flor en zoon Lorre Baum. Er bleken 5 waardebonnen van elk 30 € te winnen. Een dikke merci is hier meer dan op z’n plaats.

De wedstrijd dan. 65 deelnemers, een mooi aantal.

Naar traditie in het golfseizoen 2018 was het schitterend weer, zodanig dat er nog hééééél lang kon worden nagenoten op het prachtige Witbos-terras.

Het beste wedstrijdresultaat werd neergezet door Cato Vanhoof met 38 punten, maar Cato is al lang geen rabbit meer. Catto viel wel in de prijzen als beste begeleider. Maar omdat ze niet aanwezig was ging die prijs naar Sven Cammaerts met 37 punten.

Bij de rabbits was de beste score voor Max Vandael (38 punten), voor Nicole Nys (37 punten) en Dominique Callebaut (36 punten). Proficiat!

Dit keer wisten dus slechts 2 rabbits hun handicap te verbeteren.

De 5de waardebon ging naar de beste jongere en dat was dit keer Alycia Gommers (36 punten).

Het golfseizoen zit er ook voor de rabbits dus op. Maar tijdens de winterperiode wordt er bijna wekelijks een fun-wedstrijd georganiseerd. Deze wedstrijden – op enkele uitzondering na – staan ook open voor spelers met een handicap >36. Dus iedereen kan deelnemen.

Rest nog een staande ovatie voor sponsors en deelnemers aan de rabbitswedstrijden anno 2018 en een dikke merci aan horecapersoneel, begeleiders, marshalls, greenkeepers, …

Groeten, Sarah & den Eddy

Laatst aangepast op maandag, 22 oktober 2018 13:49