Captains cup

Vervloekt??

De Past Captains leek "weather wise" verdoemd, want elk jaar wordt deze wedstrijd omwille van het weer uitgesteld naar een latere datum. Verleden jaar omwille van de dikke erwtensoep mist, dit jaar omwille van een onverwachte zondvloed. Maar uiteindelijk ging het dan toch door op zondag 21 oktober. Vice-Captain Kristof Anthonis mag zich voortaan lid van de bende van de Groene Strikken noemen, want hij won overtuigend de best brut prijs met een prachtige score van 5 boven de baan.

Wij danken de Past Captains Tom Vleugels, Guido van Lommel, Pierre Van Ravensteyn, Wilfried Verhulst en Ben Ooms voor hun gulle sponsoring, alsmede ook Captain Chris Heylen die eveneens een duit in de sponsorzak deed.

Laatst aangepast op dinsdag, 06 november 2018 21:11