Tombstone

De Tombstone wedstrijd ging door op 13 januari jl.

Ondanks het slechte weer gaven onze Witbos leden het niet op en kwamen respectievelijk Peter De Bruycker, Willy Gebruers en Steffan Verbeeck naar voren om hun prijs te ontvangen.

Ook werd er van de gelegenheid gebruik gemaakt om Chris Heylen, Patrick Langelet & Wilfried Verhulst in de bloemetjes te zetten en hen te bedanken om hun inzet de laatste jaren als captains. Een welgemeende dank u wel!

Ook de intrede van onze nieuwe captains konden we niet zo maar laten passeren en we verwelkomden Guy Vanhoof als nieuwe captain, Wim Vansande als nieuwe jeugdcaptain en Chris Verrycken als nieuwe men's captain.

Om het nieuwe jaar in te zetten werden we door het clubuis in de watten gelegd met champagne en een overvloed aan lekkere hapjes.

Laatst aangepast op dinsdag, 29 januari 2019 08:14