Rabbits Wedstrijd I

De eerste wedstrijd van 2019

23 maart jl. ging onze eerste Rabbits wedstrijd door onder de beste omstandigheden. De baan stond voor de eerste keer na het winterseizoen op zomergreens en qualifying. Het werd een mooie lentedag waar iedereen volop van kon genieten.

Onze volwassen rabbits sloegen in de voormiddag af en onze jongste konijntjes sloegen in de namiddag af voor een 9 holes ronde. Een super tevreden jeugdcaptain en jeugdteam moedigde hen aan en er werd plezier gemaakt maar vooral heel goed gegolfd.

Onze marshaldienst deden hun ronde en hadden een paar kleine bemerkingen die we meedeelden aan onze leden nl. dat de nieuwe regels 2019 nog niet voldoende gekend zijn; dus 'back to the books'. Onze marshals spreken onze leden aan en dit zeker niet om hen persoonlijk te raken maar dit om hen de nodige tips en tricks bij te brengen om zo de wedstrijd vlotjes te laten verlopen, ook nog een werkpuntje op dit moment.

Maar geen nood, we komen er wel!

Wie mocht er nu naar huis met de prijzen?

Op de eerste plaats, met 43 punten, Steven Uytterhoeven. Deze werd opgevolgd door Ynse van den Broeck met 42 punten. Daar Ynse sponsor van dienst was met K&F Electro-Techniek gaf hij zijn prijs door aan Jorge Cools die een mooie score behaalde van 41 punten. En last, but not least Carl Storms met 40 punten. Hij behaalde ook een mooie birdie!

De nearest op hole 18 werd weggekaapt door Jan Engelen.

De aanwezigheidsprijs mocht Christel Vansant mee naar huis nemen.

En onze jongste Rabbits Lars, Lukas, Staf, Karsten, Thomas, Lisa-Marie en Eline werden allemaal naar voren geroepen en zij kregen allemaal een mooie tee-gift. En wie mocht er met de eerste prijs naar huis? Lars Van Hoof behaalde maar liefst 24 punten en behaalt zo ook zijn GVB. Proficiat Lars!!

Onze eerste junior was Alec Bemelmans, hij mocht ook naar voren komen om zijn prijs in ontvangst te nemen.

Amber kon helaas door ziekte niet deelnemen en we wensen haar heel veel beterschap toe!

Allemaal profiiciat en vergeet zeker niet in te schrijven voor 7 april e.k.

Laatst aangepast op maandag, 25 maart 2019 12:53