Weekendwedstrijden

Nieuwe golfseizoen officieel van start!

En we zijn begonnen aan het nieuwe seizoen met de tradiotionele season's opening wedstrijd zaterdag jl. Na een verplaatsting van deze wedstrijd kon deze toch doorgaan onder mooie omstandigheden.

Dankzij onze sponsors Filou via The Engineers Club, onze eigen Witbos shop & Fiduciaire Swinnen & partners Burg bvba mochten we weer een heleboel uitdelen aan onze leden.

Wie mocht er allemaal naar huis met een prijs?

- Best Brut werd gewonnen door Maric Daerden.

- Best Net Overall mocht mee naar huis met Laura Rosseel.

- De speciale prijzen (longest, nearest) werden naar huis genomen door; Maric Daerden, Kieron Crickard en Sylvia Bouillon. Deze laatste ging zelfs met 2 prijzen naar huis.

In cat 1 mixed waren de podiumplaatsen voor:

- Johan Troonbeeckx

- Kieron Crickard

- Chris Verrycken

Cat 2 dames gewonnen door:

- Lisa Heylen

- Sylvia Bouillon

- Nadine Willems

Cat 2 heren, vielen in de prijzen:

- Kurt Das

- Luc Van Looy

- Paul Vangramberen

Zondag deden we er dan nog een schepje bovenop met onze Bring a Friend wedstrijd. Het werd een gezellige drukte mede dankzij Art Dumay die kunst kwam schatten op onze golfclub. Enkele pareltjes zaten er alvast tussen de curiosa.

Wie kreeg de prijs voor longest, nearest, ...

- Elia Van Hoof, 2 prijzen mocht deze in ontvangst nemen.

- Jorge Cools

- Hélène Reypens

- Elyne De Bruycker

Helaas moesten we hier constateren dat er mensen zich opgeschreven hadden voor de speciale prijzen en helaas niet zijn komen opdagen.

De plaatsen voor cat 1 mixed gingen naar:

- Dirk Hellemans

- Jan De Raedemaeker

- Luc Van Looy

Daarnaast mocht er ook iemand een poedelprijsje in ontvangst nemen nl. Cato Vanhoof doordat haar papa, Guy Vanhoof hem verder gaf ;-)

2 personen mochten ook 2 schitterende putters verblijden met een starterspakket nl. Toon Verbies en Roger Vanroosbroeck

TOPPIE ALLEMAAL!!

Laatst aangepast op vrijdag, 05 april 2019 08:05