Rabbits wedstrijd

Tweede wedstrijd van het seizoen

Zondag 07.04.2019 waren we toe aan de tweede rabbits-wedstrijd van het golfseizoen 2019. Sponsor was dit keer bvba Leba, in de volksmond beter gekend als Brasserie Netepark met als boegbeelden vader Flor en zoon Lorre Baum. Een dikke merci is hier meer dan op z’n plaats.

De wedstrijd dan. 41 deelnemers, niet veel maar allicht zat de start van het Paasverlof daar voor het één en ander tussen.

Het weer was schitterend zodanig dat de prize giving op het terras kon doorgaan en er nog lang kon worden nagenoten.

Het beste wedstrijdresultaat werd neergezet door Dirk Hellemans met 46 punten. Hij zakt in handicap van 45 naar 35,5.

Tweede plaats was voor Luc Hambrouck met 42 punten. Hij verbetert z’n handicap naar 36.

De derde prijs ging naar Christina Megens met 33 punten.

Dankzij de gulheid van de sponsor konden we ook nog aanwezigheidsprijzen uitdelen. Waarbij nog eens werd aangetoond dat het bijwonen van de prijsuitreiking ook voor diegene die een minder resultaat hebben neergezet lonend kan zijn.

Sedert dit seizoen hebben we ook nog birdieballen. 8 stuks konden worden uitgedeeld.

Rest naast een staande ovatie voor de sponsor een dikke merci aan horecapersoneel, begeleiders, marshall, greenkeepers, …

Groeten Sarah en den Eddy

Laatst aangepast op maandag, 15 april 2019 19:48