Rabbits wedstrijd

de 3e wedstrijd van het seizoen

Zondag 06.05.2019 rabbits-wedstrijd nummer 3 van het golfseizoen 2019. Sponsor ‘van dienst’ iCasco van Pedro Perez & Tamara. Een prachtige prijzentafel waarvoor een dikke merci meer dan op z’n plaats is.

61 rabbits en 10 jeugdspelers hadden zich ingeschreven. Het weer was fris maar iedereen bleef droog tot het begon te stortregenen toen de laatste flight van de jeugdspelers nog enkele holes te spelen hadden. Dan maar captain Wim er op uitgestuurd om de verkleumde meisjes op te halen met de auto.

De resultaten waren meer dan behoorlijk. 7 spelers slaagden er in hun handicap te verbeten. Daaronder 3 begeleiders: Stijn Van Regelmortel (43 p), Wilfried Verhulst (40 p) en Willy Gebreurs (40 p). Het beste rabbitresultaat komt op naam van Kurt Das met 42 punten hij zakt van handicap 36 naar 33. De tweede plaats was voor Koen Van Reusel met 41 punten maar die kon niet aanwezig zijn op de prijsuitreiking en dus ging de tweede prijs naar Nicole Nys met  38 punten en de derde prijs naar Sven Uytterhoeven met 37 punten.

De aanwezigheidprijs ging naar Eddy Vergauwen die zo na z’n eerste wedstrijd reeds met een prijs naar huis kon.

De jongste golfspelers speelden over 9 holes. Alle 10 zetten ze goeie resultaten neer. Maar Thomas Canters was uiteindelijk de beste met maar liefst 22 punten over 9 holes. Schitterend!

Zoals geweten zijn er dit seizoen ook birdieballen, voor een 2 op de scorekaart, te verdienen. Raar, maar dit keer moesten er geen ballen worden uitgedeeld.

Ook nog meegeven dat de gulheid van de sponsor zover ging dat hij ook een geschenk bij had voor Sarah en ondergetekende. Waarvoor een extra merci.

Rest naast een staande ovatie voor de sponsor een speciale dikke merci aan begeleiders en marshall.

Volgende rabbitwedstrijd staat gepland voor zondag 02 juni. Inschrijven NU!!!

Sarah en den Eddy

Laatst aangepast op dinsdag, 07 mei 2019 15:07