Summercup III

Wedstrijd 3/5 van de Summercup 2019 is achter de rug.

Ondanks de hitte van de vorige dagen waardoor zelfs wedstrijden werden afgelast en de baan werd gesloten ook op de 3de Summercup-wedstrijd geen goed weer. Zowat de ganse dag heeft het geregend, meestal zachtjes maar op bepaalde ogenblikken ook best pittig.

Desondanks werd er fantastisch gespeeld. Liefst 12 spelers deden beter dan hun handicap, met daarbij 3 spelers met meer dan 40 p. Helaas volgt er geen hcp-aanpassing om reden dat de baan niet als qualifying kon worden bestempeld. Immers vanaf meer dan 2 wintergreens kan er niet meer qualifying gespeeld worden. Er waren 4 wintergreens, wat iets van het goede te veel is. Jammer!

Voor de 3de wedstrijd waren er 60 inschrijvingen en 7 jeugdspelers.

De resultaten:

• Algemeen: Nadine Willems (47 p), Peter Loosen (44 p) en Francis Bekers (43 p)
  • Categorie 1 (mix): Yves De Winter (39 p), Chris Verrycken (38 p) en Vincent Ceusters – Suzanne Dijkmans – Teresa Van Hove – Marianne Van Sande (36 p)
  • Categorie 2 (dames): Nadine Willems (47 p), Ilse Maes (31 p) en Yvonne Verbercht – Nele De Zitter (29 p)
  • Categorie 2 (heren): Peter Loosen (44 p), Wout Vanhoof (38 p) en Willy Gebruers (37 p)
  • Categorie 3 (mix): Francis Bekers (43 p), Nick Habraken (39 p) en Dirk Seghers – Steven Uytterhoeven - Katrien Vanwambeke (38 p)
  • Jeugd (9 holes): Jayden Adriaensen (18 p), Karsten Van Hoof (17 p) en Amber Caremans (15 p)

Na 3 van de 5 wedstrijden geeft dit volgende – erg voorlopige - rangschikking:

• categorie 1 (mix): Chris Verrycken (113 p), Yves De Winter (112 p) en Vincent Ceusters (106 p)
  • categorie 2/dames: Nele De Zitter (88 p), Loes Rymenants (78 p) en Nadine Willems (72 p)
  • categorie 2/heren: Eddy Bellens (96 p), Raf Smets (94 p) en Danny Vandeweyer (88 p)
  • categorie 3 (mix): Luc Storms (110 p), Sven Laurens (104 p) en Dirk Seghers – Bruno Vansumere (103 p)
  • jeugd: bij het ter prese gaan nog geen ranking ter beschikking. Sorry!
  • Best brut: Chris Verrycken (85 p), Vincent Ceusters (79 p) en Guy Vanhoof (75 p)

3 wedstrijden afgewerkt nog 2 te gaan. Het speculeren kan beginnen. Want, zoals geweten slechts de 3 beste resultaten van iedere speler worden in rekening gebracht voor de eindrangschikking. En verschillende spelers hebben nog maar 2 wedstrijden deelgenomen, andere hebben een wedstrijd met een pover resultaat dat zeker nog voor verbetering vatbaar is, anderen vertrekken nu op verlof en kunnen hun voorlopig resultaat niet meer verbeteren, …

Sponsored by:

Bert Kegelaers & Hilde Verelst, restaurant De Blauwe Regen, restaurant De Mangerie, Jan De Raedemaecker, Gommers en Breeze VOF (Dave & Sarah) en bvba ARK (Nele & Eddy).

Groeten

Sarah & den Eddy