PRIMEUR

PRIMEUR

Trikes & scooters op Witbos

We zijn verheugd om te melden dat ons buggy-wagenpark sinds kort wordt aangevuld met 2 trikes en 4 scooters. Onze fijne samenwerking met Golfvlaanderen, Green Edge bvba en Mobicart vzw heeft ervoor gezorgd dat wij als pioniers deze scooters en trikes gaan mogen uittesten. 

De trikes en scooters* zijn hip, modern en helemaal afgestemd voor gebruik op de golfbaan: brede banden, bagagerek voor golftas scorekaarthouder, langere batterijduur, stille motor, ... De scooters (tweewielers) hebben een uniek ontwerp en voegen een spannend element toe aan het spel. De scooters zijn geschikt voor een brede groep golfers die zin hebben om op een comfortabele, prettige en snelle manier hun golfronde te spelen.

De trikes (driewielers) zijn zeer stabiel en uitermate geschikt voor spelers met een beperking of verminderde mobiliteit om op een fijne, meer betrokken manier hun golfronde te spelen. Deze trikes worden uitsluitend ingezet voor leden van Mobicart vzw. Golfers die onder het G-golf statuut vallen zullen steeds voorrang krijgen op het gebruik van de trikes en voor hen zal het gebruik GRATIS zijn. 

Mobicart pashouders betalen € 10,- per rondje met een trike of scooter. 

Wil jij als golfer ook een rondje met een scooter golfen? Dat kan, op voorwaarde dat de scooters niet gereserveerd zijn voor Mobicart pashouders. U betaalt per rondje met een scooter € 24,-.

 

* Te gebruiken vanaf 18 jaar 

 

 

 

 

 

Laatst aangepast op vrijdag, 30 augustus 2019 13:28
Kalender
Zoeken