Rabbits & rabbits jeugd

Zaterdag 21.09.2019 reeds de voorlaatste rabbits-wedstrijd van het golfseizoen 2019. De sympathieke Christel Vansant met partner Luc van ‘VOEL je goed’ uit Geel waren dit keer de sponsors. En wat voor een sponsor. Voor alle deelnemende kids was er een attentie, prijzen voor de rabbits, aanwezigheidsprijs, begeleidersprijs en nearest voor hole 18. Amai! Een staande ovatie en een flesje bubbels waren dan ook meer dan op z’n plaats.

Slechts 49 rabbits, maar wel 12 jeugdspelers, hadden zich ingeschreven.

Het weer was andermaal zomers, dus schitterend golfweer.

Slechts 5 spelers, waarvan 3 rabbits en 2 begeleiders slaagden er in hun handicap te verbeten. Winnaar werd Paul Mattheus met een schitterende score van 43 punten. Zijn handicap zakt van 36 naar 32,5.

Tweede plaats was voor Stefan de Giovanni met 40 punten. Hij zakt naar hcp 41.

En de derde plaats was voor Nicola Nys met 37 punten. Zij krijgt een nieuwe handicap van 35.

Het uitreiken van de andere prijzen, dat lotinggewijs gebeurde, nam redelijk wat ludieke tijd in beslag om de eenvoudige reden dat naar droevige traditie heel wat spelers de prijsuitreiking niet bijwonen, zelfs niet de winnares van de nearest. Als verzachtende omstandigheid moet wel worden vermeld dat de prijsuitreiking om technische redenen een beetje vertraging opliep. Maar een beetje respect voor de sponsor ware hier wel op z’n plaats.

De jongste golfspelers speelden over 9 holes. Alle 12 zetten ze goeie resultaten neer. Maar Cato Vandael was de primus van de klas met 41 punten wat staat voor een handicapverlaging van 54 naar 49. Tweede werd Karsten Van Hoof met 40 punten. Zijn handicap gaat van 30 naar 28. De derde plaats was voor Staf Van der Kerken en Lisa-Marie Labro met 39 punten. Hun hcp zakt respectievelijk van 42 naar 39 en van 52 naar 49.

Zoals geweten zijn er dit seizoen ook birdieballen, voor een 2 op de scorekaart, te verdienen. Deze keer werden er echter geen birdieballen uitgereikt door een vergetelheid van ondergetekende. Sorry!

Rest naast 1.000x merci voor de sponsor een verdiende dank-u-wel aan de begeleiders.

Volgende en laatste rabbitwedstrijd van 2019 staat op 06 oktober op de agenda. Tot dan!

Sarah, Wim & den Eddy

Laatst aangepast op dinsdag, 24 september 2019 19:54