Rabbits Wedstrijd

Normaliter was de 6de en laatste rabbits-wedstrijd van dit golfseizoen gepland op 06 november maar de weersomstandigheden beslisten er anders over. Zondag 03 november was het alternatief. Ook nu waren de weersomstandigheden verre van optimaal. Maar dankzij de inzet van de greenkeepers kon er toch over 18 holes gespeeld worden. Wel links en rechts met een wintergreen. Desondanks waren de resultaten schitterend.

De opkomst was andermaal erg pover. Slechts 33 deelnemers dit keer. Een dalende tendens die dringend moet omgebogen worden. Aan de prijzentafel kan het zeker niet gelegen hebben. De sympathieke Jo Op de Beeck van Digit Office had voor een enorm prijzenpakket gezorgd: niet alleen de beste 3 spelers vielen in de prijzen, maar er was ook een longest voor de begeleiders, een nearest voor de rabbits en een aanwezigheidsprijs. Bovendien had Jo bij de laatste jeugdwedstrijd ook nog voor extra’s voor de kids gezorgd. Super! De fles Cava was meer dan verdiend!

8 spelers wisten hun handicap te verbeteren. Daaronder 4 rabbits. Bovendien werden de eerste 3 plaatsen ingenomen door rabbits. En hoe! De eerste plaats was voor Thomas De Loore met de ongelooflijke score van 50 punten. Zijn handicap daalt van 42 naar 32. Een dikke proficiat. De tweede plaats was voor Jean Vandael met ook een monsterscore van 46 punten. Zijn handicap gaat van 40 naar 33. En ook de derde rabbit had een score van meer dan 40 punten, zijnde Simon Anthonis met 43 punten. Zijn handicap wordt teruggebracht van 39 naar 34. Doordat één van de reglementaire prijswinnaars afwezig was mocht ook Francis Bekers het podium op met 39 punten.

Volledigheidshalve moet ook nog worden vermeld dat er 3 birdieballen, voor een 2 op de scorekaart, konden worden uitgedeeld. Daarvan gingen er 2 naar Dirk Hellemans.

Rest naast 1.000x merci voor de sponsor een verdiende dank-u-wel aan de begeleiders.

Vanaf nu is het genieten van de winterse funcompetities en uitkijken naar volgend seizoen. Tot dan!

Groeten

Sarah & den Eddy