De Jeugdwerking: visie en aanpak

Golfclub Witbos besteedt sedert vele jaren aandacht aan haar jeugdwerking. Onze jeugd kan wekelijks genieten van de lessen van onze headpro Raphaël. Getuige hiervan zijn de prachtige scores die onze jeugd behaalt op wedstrijden binnen en buiten de club.

Witbos junior golf wil jongeren tussen 5 en 21 jaar een volwaardig kader aanbieden om de basis van de golfsport aan te leren en hen te motiveren golf te beoefenen in de ware geest van de sport.

Plezier in het spel, eerlijkheid, eerbied voor de natuur en voortdurend streven naar verbetering! Daarom proberen wij een omgeving te creëren waarin jongeren het plezier in de golfsport ontdekken. Wij leren hen de basisbeginselen van de sport aan via golfinitiatie, -lessen en -stages en begeleiden hen bij het behalen van hun GVB.