Season closing Buzzards

Zondag 11 oktober stond de laatste wedstrijd van het zomerseizoen op het programma.

groepsfoto website klein

We hadden alvast het weer mee.

De zon straalde de hele dag, enkel een fris windje deed onze Buzzerds af en toe bibberen.

In de ochtend gingen de laagste handicappers de baan op voor een wedstrijd over 18 holes.

Thomas, Jens en Maric op hole 5.

Jana, Margaux en Laura op hole 2

Lucas met z'n approach op hole 4.  Jan Jr kijkt toe.

Rik gaat voor de green op hole 3, na een omweg via het bos.

Mathias houdt alles in de gaten.

Net na de middag sloten de hogere handicappers aan om 9 holes qualifying te spelen.

Alec was op pad met Matse.  Matse speelde zijn eerste wedstrijd op Witbos en mocht van de oranje tees

afslagen, maar verkoos zelf om van blauw te spelen.  Sterke wedstrijd van Matse.

Op hole 1 was er een leary.  Bedoeling was om in 2 slagen zo kort mogelijk bij de vlag te komen.  Thomas stond een tijd als scherpste

genoteerd, maar Jan Jr kon zich nog korter bij de vlag wurmen en ging met de prijs aan de haal.

Op hole 8 speelden we voor een longest putt.  Winnaar van deze prijs was de speler die met de langste putt de hole kon uitmaken.

Maric had lange tijd zicht op de prijs met een putt van ongeveer 3 meter, maar in de namiddag vond een putt

van Charlotte van 5 meter de onderkant van de cup.

Na afloop van de wedstrijd was er nog de prijsuitreiking.

De mooie prijzentafel werd verzorgd door Alain De Heldt van Geodis Wilson, waarvoor onze hartelijke dank.

Afronden deden we met de obligate groepsfoto, die door Teresa in goede banen geleid werd.