Jeugdwerking

De jeugdwerking leeft

Jeugdcaptains Patrick en Sarah verzetten reeds bergen in het begeleiden en het ondersteunen van de Witbossertjes.

Om de werking uit te breiden, hebben Patrick en Sarahj vorig jaar een aantal enthousiaste volwassen leden aangesproken om een jeugdcomité op te richten. En ja hoor Koen, Hélène en Hugo voelden zich hiertoe geroepen. Ook Raf, onze pro, kon uiteraard niet ontbreken. En toen waren we met 6.

Dat constructief samenwerken loont en resultaten oplevert, willen wij ook kenbaar maken aan alle Witbos-leden, met een beetje info over onze jeugdwerking.

Maandelijks komen we samen om ideeën te verzamelen en uit te werken.

Zo behaalden we voor 2018 het Rabbit-label bij Golf Vlaanderen. Hiervoor werd een uitgebreid dossier opgesteld met daarin een overzicht van onze doelstellingen, werkmethoden, uitgewerkte golflessen, jeugdwedstrijden, wekelijkse trainingen enz..

Elk jeugdlid , meisje of jongen moet zich goed voelen op Witbos.

Ook hebben wij ons geëngageerd om G-golf op te nemen in ons programma. Hiervoor werden reeds de eerste contacten gelegd met “De 3 Master” in Kasterlee. In de loop van dit jaar zullen we met een aantal enthousiaste leerkrachten samen een programma uitwerken. Ook voor dit project zullen we ondersteuning krijgen van Golf Vlaanderen.

We willen ook de ouders, grootouders bedanken voor het vertrouwen.

Jullie kinderen en kleinkinderen zijn welkom elke woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag om hun golfkwaliteiten met vriendjes aan te scherpen.

Het jeugdcomité