Algemene info

59fdb16b1c0ed39cdb1248fbdf44120d

• Alle dames van Golfclub Witbos, ongeacht welke handicap, zijn welkom tijdens de ladiesdays.
  • Elke dinsdag wordt er een Ladieswedstrijd georganiseerd. Tijdens de winterperiode vertrekken we in shotgun om 11:00. Tijdens de zomerperiode vertrekken we in shotgun om 10.30 uur.
  • Reserveren voor deze wedstrijden kan tot zondag 15 uur.
  • Season's opening geeft de start van het zomerseizoen aan. In de zomer is er de Zomercup. Hiervoor tellen de 7 beste wedstrijden die je gespeeld hebt tijdens de Zomercupwedstrijden. De Zomercupwedstrijden zijn Qualifying.
  • Season's closing geeft de start van het winterseizoen aan. In de winter spelen we de Wintercup. Hiervoor tellen de 7 beste wedstrijden die je gespeelt hebt tijdens de Wintercupwedstrijden.
  • Regelmatig ontmoeten we ook dames van andere clubs, gaan we op uitstap, of organiseren we een speciaal event. Bij deze gelegenheden dragen we steeds ons clubuniform.
  •  We dragen een witte polo, met rode pull en een donkerblauwe of zwarte broek/rok.