The Mens Game (Ranschikking en Info Tweedaagse

Hallo Gentlemen ,op 28/07 werd de zesde wedstrijd van het Gentlemen criterium hierbij de voorlopige ranschikking . Buiten de tussenstand , krijg je nog wat info aangaande onze tweedaagse en aankomende wedstrijden 

Ziehier de voorlopige ranschikking  in bijlage .

 Ruben Mylemans en Hugo Schelstraete zijn de enige twee spelers die reeds 6 wedstrijden achter hun naam staan hebben . Op de voet gevolgd door Jan Mertens met 5 wedstrijden en al een prachtig resultaat (evenveel punten als Ruben ) achter deze spelers vinden we nog kandidaten die nog kunnne opklimmen in de ranschikking , alles zal afhangen van de volgende wedstrijden .

Zoals je allen weet tellen de beste 6 wedstrijden van het seizoen , buiten de" tweedaagse" die ook meetelt voor de ranschikking hebben we nog drie speeldagen te gaan . Vrijdag 1 september , vrijdag 22 september (The open Gentlemen) , dus personen die iemand willen uitnodigen om ons prachtig parcour te spelen, is dit de uitgesproken dag  en dan "seasons closing" op 06 oktober als laatste wedstrijd met tevens de uitreiking van de prijzen "overal" 

Zoals hierboven reeds vermeld is er op 22 september een "open" gentlemen game , hier zullen ook spelers van de Kempense en Nuclea aan meedoen en staan er mosselen met frietjes op de menu voor zij die daar zin in hebben . De prijs zal rond de 25€ liggen .Inschrijven kan vanaf volgende 22/08  alsook voor het eetfestijn achteraf (Activiteit)

Voor de tweedaagse , er zijn 15 deelnemers ingeschreven voor dit evenement dat zal doorgaan op 29 en 30 september , mensen die niet het volledige programma willen doen , maar eventueel op één van de twee banen willen deelnemen kunnen zich bij mij melden zodat ik ook de golclubs op de hoogte kan brengen. 

Sportieve groeten

 

Wilfried

 

 

 

 

the-gentle-men

Zoeken