De laatste loodjes

Beste mens players , we zijn in de laatste rechte lijn  naar de eindsprint en de Cheerleaders staan al klaar om de overwinnaars geluk te wensen .  Met nog twee wedstrijden op GC Witbos en onze tweedaagse de volgende week (tellen ook mee voor het overall klassement) is het misschien de moment  voor sommige onder ons om een tandje bij te steken en wat plaatsjes in het klassement te winnen  , waarbij andere spelers de kat uit de boom kunnen kijken ? Misschien  hier en daar wat extra puntjes binnen te halen om de eind overwinning binnen te reiven . 

Het overall klassement word berekend op de beste 6 gespeelde wedstrijden ? Twee wedstrijden waren uit huis (GC Kempense en Nuclea Mol), voor sommigen onder ons hebben we nog de tweedaagse van volgende week die ook meetellen en dan nog Mens Closing op 6 Oktober . 

Er zij twee klassementen , Brut Score en Netto Score 

Netto ;

Mertens Jan met 206 Stbf punten is voorlopig leider , op de voet gevolgd door Luc Van Looy (10 punten verschil) en daarna komen Freddy , Wilco en Wilfried die toch al een redelijke achterstand hebben , volgende achtervolgers Ruben , Ivan , Hugo en de groot winnaar van de vorige wedstrijd (45Stbf) Paul De Meutter , Guy Van Hoof sluit de top 10 af .

 Brut;

Weeral is  Mertens Jan de koploper dit keer met 480 pts , met vlak daarachter Wilfried (493 pts) naaste achtervolgers Ruben ,Luc van Looy , Wilco , Hugo , Freddy ,Ivan , Paul en Guy Van Hoof sluit het rijtje af op plaats 10

 Veel succes aan alle spelers in de komende wedstrijden en hopelijk nog steeds met veel plezier

 Groeten 

 Wilfried 

 

the-gentle-men

Zoeken