Het einde is nabij + Tweedaagse

Nog één wedstrijd te gaan voor het doek valt over het seizoen van de Gentlemen of GC Witbos en wat was mijn  indruk over de tweedaagse 

Vorig weekend was het de Tweedaagse van de Gentlemen , met twee terreinen die we gingen bespelen konden sommigen onder ons misschien Jan Mertens nog het vuur aan de schenen leggen , maar Jan besliste daar anders over en met een prachtige score van 39 net / 77 brut in Het Rijk Van Margraten , verstevigde hij zijn leiderspositie zowel in Netto alsook in het Bruto klassement. Met nog één wedstrijd te gaan is er aan de eindoverwinning van Jan Mertens niets meer te doen , gefeliciteerd Jan .

De tweedaagse begon voortreffelijk ,met Het Rijk van Margraten in Nederland . Bij aankomst een koffie met bijhorend stukje taart viel bij velen in de smaak . Een stralende zon , een prachtig terrein en onze dag kon eigenlijk niet meer stuk . Rond 18u vertrokken we naar GC Mergelhof om daar, na een ontspannende douche en een apperitief, een hapje te eten. Na het eten en nog een drankje gingen we ons te rusten leggen om de dag nadien in GC Mergelhof dag twee aan te vangen . Maar helaas, een grijze lucht en veel regen waren de spelbrekers om vroegtijdig een eind te moeten maken aan onze tweedaagse . Maar niet getreurd , volgend jaar gaan wwe zeker een wedstrijd spelen op dit prachtig terrein . 

Vrijdag 06/10 is het dus voor mij , de laatste prijsuitreiking op de" mens day" van 2017 . Ik hoop jullie volgend jaar terug te zien voor een nieuw en spannend seizoen van de Gentlemen of Witbos .

Sportieve groeten

Wilfried 

 

the-gentle-men

Zoeken