EINDE 2018====START 2019

We gaan ervoor , 2019 here we come ..........

Yoo de mannen ,

Vrijdag 12 oktober was het onze Season’s Closing  , de wedstrijd die het einde seizoen 2018 voor wat betreft  de Mens Wedstrijden . Ik mag wel zeggen dat we dit jaar in uitzonderlijk goed weer hebben kunnen spelen en dat dit ook te merken was aan de resultaten die zijn neergezet tijdens de wedstrijden. 80 verschillende deelnemers heb ik dit jaar mogen verwelkomen op de mens day’s, wat toch weeral aangeeft dat onze mens day’s graag gespeeld worden.

Met de afsluiting van het seizoen 2018 , kennen we natuurlijk ook onze eind overwinnaars in de “Order Of Merrit” . Je kan het volledige uitslagenbord bekijken in de bijlage , maar hier is de Top 10 van dit jaar. De grote overwinnar dit jaar, was Guy Van Hoof, die zowel in ” Net” als “Brut” de beste score had.

RANKING MENS DAY  2018   GC WITBOS
NET SCORE   BRUT SCORE
Rank Player Score Played   Rank Player Score Played
1 VANHOOF GUY 221 6   1 VANHOOF GUY 174 6
2 VAN REGENMORTEL STIJN 216 6   2 WOUTERS YANO 154 6
3 VAN LOOY LUC 211 6   3 OOMS BEN 147 5
4 DIJCK JO 208 6   4 VERHULST WILFRIED 145 6
5 VERBEECK STEFFAN 203 6   5 HOREMANS FRANK 141 6
6 WOUTERS YANO 203 6   6 DIJCK JO 138 6
7 MYLEMANS RUBEN 195 6   7 VERBEECK STEFFAN 135 5
8 BELLENS EDDY 188 6   8 VERRYCKEN CHRIS 132 6
9 HOREMANS FRANK 188 6   9 HEYLEN CHRIS 122 4
10 VAN DYCK ROBERT 185 6   10 MERTENS JAN 119 5

De concurrentie was tot één wedstrijd voor het einde nog zeer kort bij elkaar, Stijn van Regenmortel kon op de laatste dag echter niet meedoen en met zijn score van 38 Stbf , heeft Guy op de laatste dag zijn eindscore nog kunnen verbeteren om zou de eerste plaats te behalen . Maar omdat een cummul van prijzen niet wordt uitgereikt , is de eerste plaats Brut naar Guy gegaan en werdt  Stijn eerste in Net .

Het is ondertussen mijn tweede seizoen als Mens Captain, eerst wil  ik de sponsors die we dit jaar gehad hebben heel hartelijk bedanken . Maar toch blijf ik op mijn honger zitten qua het zoeken/vinden van sponsors voor onze wedstrijden en moet ik me meestal behelpen , met de inleg van de wedstrijd om prijzen op tafel te krijgen . Met deze doe ik dan ook een oproep naar onze spelers / leden om eens een sponsoring te overwegen van één van onze “Mens Day’s “.

Het verwittigen bij niet deelname is soms nog een probleem, ik zou jullie willen vragen om me op de hoogte te brengen bij niet deelname op de dag zelf, dat kan via verschillende kanalen  text message of telefoontje , whatsap of mail GSM: 0479 924 239 / mail= Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   .

Het is niet allemaal kommer en kwel, er zijn ook goede punten. Het punt waar ik wel trots op ben , is de naleving van de etiquette rules door jullie spelers : herstellen pitchmarks , terugleggen divots , harken vd bunkers  was mijn inziens goed verwerkt , ook zijdens de droge periode. Ik ga ervan uit, dat dit in 2019 niet anders zal zijn. Bedankt spelers

De wintermaanden komen er aan , dit betekend dat er meestal geen grote bedrijvigheid is in Mens day wedstrijden. Maar de bedoeling is om daar verandering in te brengen zodat er  toch nog bedrijvigheid is ook in de mindere periodes .

Mijn voorstel naar 2019 toe,  zou een Texas Scramble competitie worden op

De competitie zou als volgt in elkaar zitten.:

• 5 wedstrijden zullen ingepland worden.(van November T/M Maart)
  • Men vormt een “Team” van twee spelers die altijd samen spelen
  • Je moet minstens 3 wedstrijden deelnemen voor het eindklassement

Dit is voorlopig nog een voorstel , ik moet dit nog bespreken met het Sportcomité en de Captain om hun goedkeuring vast te krijgen . Na goedkeuring zal dit in de kalender 2019 ingepland worden.

Als laatste zou ik aan alle spelers willen vragen om in 2019 talrijk in te schrijven voor de mens day’s wedstrijden , hoe meer spelers hoe leuker de competitie .

Sportieve groeten

Your “Mens” Captain