Witbos Seniors Nieuws

Afzonderlijke reeksen voor Heren en Dames

Doelstelling van de laddercompetitie is om een matchplaywedstrijd te organiseren waarvoor men elkaar tot 1 oktober kan uitdagen. De hoogst geklasseerde speler op 15 oktober is de winnaar.

DE IDEALE MANIER OM EEN PRETTIGE GOLFDAG

OM ZEEP TE HELPEN

duff hack

De meeste spelers beseffen dikwijls niet dat ze anderen ergeren door hun te trage spel.

Toch zijn er vele aanwijzingen om tot dat BESEF te komen. Als je ziet dat de volgende fairway volledig vrij is is dit al een teken dat je te traag aan het spelen bent. Zit een achterop komende flight je steeds maar op de hielen dan speelt deze sneller en MOET doorgelaten worden. Zelfs al zijn ze met MEER spelers dan jou flight.

Er zijn vele dingen die kunnen helpen in het versnellen van je flight en je zal zien dat je spel en je score hier ook mee verbetert.

Vooreerst sta je op een golfterrein en niet op een vismarkt. Praten kan je doen terwijl je wandelt tussen fairways, maar op de baan ben je met je golfspel bezig.

Donderdag 23 januari 2020

Wintercup 12 (Single STBF)

Wedstrijdfee 5€

We starten in  SHOTGUN  om 10 uur

Inschrijven via    igolf

Donderdag 30 januari 2020

Fun competition

TEXAS SCRAMBLE MET 2

Bij deze texas scramble spelen twee golfers tegen 2 andere golfers,
waarbij twee spelers een team vormen en na elke slag
terug kiezen van welke bal ze willen spelen.
Markeer deze plaats.
De andere speler speelt eveneens van deze plaats.
Je mag zelf je team samen stellen.
Soep na de wedstrijd
Wedstrijdfee 5 €
We starten in  SHOTGUN  om 10 uur

golfers-circa-1750-58b730103df78c060e00924d.jpg

There must have been rules known to golfers dating back to the origins of the game.

Otherwise, how could players have squared off in competition?

What those rules were, nobody knows.