Witbos Seniors Nieuws

TinyGrab Screen Shot 22-06-2020, 09.22.14.png

Deze uitslag wordt weekelijks geupdatet. (13/08/202)

Ook de HCP's achter jullie namen zal worden bijgewerkt indien deze gedurende het seizoen wijzigd.

Nu is het aan jullie mekaar uit te dagen volgens de regels van het reglement. (zie elders op deze website)

Voor een goede administratie de uitslag van uw wedstrijd enkel en alleen naar

TinyGrab Screen Shot 13-08-2020, 09.27.32.png TinyGrab Screen Shot 13-08-2020, 09.27.44.png

Afzonderlijke reeksen voor Heren en Dames

Doelstelling van de laddercompetitie is om een matchplaywedstrijd te organiseren waarvoor men elkaar tot 1 oktober kan uitdagen. De hoogst geklasseerde speler op 15 oktober is de winnaar.

DE IDEALE MANIER OM EEN PRETTIGE GOLFDAG

OM ZEEP TE HELPEN

duff hack

De meeste spelers beseffen dikwijls niet dat ze anderen ergeren door hun te trage spel.

Toch zijn er vele aanwijzingen om tot dat BESEF te komen. Als je ziet dat de volgende fairway volledig vrij is is dit al een teken dat je te traag aan het spelen bent. Zit een achterop komende flight je steeds maar op de hielen dan speelt deze sneller en MOET doorgelaten worden. Zelfs al zijn ze met MEER spelers dan jou flight.

Er zijn vele dingen die kunnen helpen in het versnellen van je flight en je zal zien dat je spel en je score hier ook mee verbetert.

Vooreerst sta je op een golfterrein en niet op een vismarkt. Praten kan je doen terwijl je wandelt tussen fairways, maar op de baan ben je met je golfspel bezig.

Pagina 1 van 2