Summer Cup 2015 - 4

Voor de Order of Merit lijkt er toch nog heel wat spanning in te zitten - al is de winnaar van het overall nettoklassement toch bijna bekend.

Maar je weet maar nooit, natuurlijk...

Koen Dergent heeft namelijk met zijn 2 geweldige uithalen (43 en 46 Stableford) natuurlijk wel een riante voorsprong op de 2de. Maar voor de ereplaatsen ligt alles nog op een heel kleine afstand van mekaar:

20150816 Summercup Overall

De strijd voor die ereplaatsen wordt gestreden in de 18 holes arena, nu zaterdag - opdracht: het minste resultaat van de 3 die meetellen met 5 Stableford punten verbeteren, dus iedereen in de top 10 kan nog in de prijzen vallen!

Bij de dames is het nog ongemeen spannend voor de eindoverwinning:

20150816 Summercup Dames

Christel en Margaux lijken het onder hun tweetjes te gaan beslissen - maar kijk even in de 3de kolom, Alix staat 5de met nog maar 2 resultaten - en daar kan nog een heel grote klassementssprong naar boven inzitten: 36 punten om gelijk te komen met de leidster! Ze heeft dus wel een goed resultaat nodig, zaterdag, maar geen onmogelijke opdracht, lijkt ons. De druk op Christel en Margaux om beter te doen dan hun minste resultaat (respectievelijk 32 en 31) is dus wel degelijk aanwezig.

In het Bruto klassement lijkt Benny niet meer te bedreigen, maar we hebben het hier nog gezegd: het vel van de beer... juist, ja.

20150816 Summercup Bruto

Want Benny is met zijn 3 resultaten wel zo regelmatig als een Zwitsers uurwerk, Dave kan zijn 28 zeker nog verbeteren. Alleen lijkt het ons niet zo evident om een 33 bruto te scoren... Wait and see.

Alle uitslagen van de Order of Merit worden tijdens onze Spaans getinte zaterdag (*) bekend gemaakt, na de prijsuitreiking van de Rabbits met begeleiders, die ook zaterdag doorgaat. Er zijn voor beide competities ook een Leary en een Nearest voorzien, bovendien kwalificeren spelers met minstens 3 deelnames aan de Summer Cup zich ook voor een aanwezigheidsprijs.

We zien mekaar zaterdag op het zomerterras!

(*) Inschrijven voor de paëlla kan nog altijd via i-Golf!!

Zoeken