Seniors Witbos winnen de E313/E40 cup.

IMG_0013 16.13.43 16.15.28.JPG

De vier ploegen:  HARAS    BERNALMONT   NUCLEA   WITBOS

Na de  wedstrijden te GC. du Haras, Bernalmont en Nuclea was de tussenstand:

Witbos 78 / Nuclea 69 /  Haras 65 / Bernalmont 58.

Op donderdag 4 october was GC Witbos de gastgever voor de vierde en afsluitende wedstrijddag van het seizoen 2018, of beter gezegd de finale!!

Wij genoten van bijzonder mooi herfstweer.

De baan was netjes onderhouden maar droogte sporen van de verstreken zomer waren nog goed te merken.

Vandaar ook dat men mocht plaatsen op de fairway terwijl droge zones op de greens netjes omlijnd waren.

De spelers van GC du Haras speelden voor het eerst te Witbos  en te oordelen aan de gesprekken achteraf bleek het ook voor hen een zeer aangename platte-land ervaring.

De clubranking van de dag was als volgt:  Witbos 26,  Nuclea 23, Haras 19, Bernalmont 17

Dat leverde de volgende eindstand:          Witbos 104, Nuclea 92, Haras 84, Bernalmont 75

Er werden  prijzen verdeeld voor de beste speler van elke flight, voor de beste scoorder, dame of heer, van elke club,  en voor de neary dames en heren.

Er verschenen veel tevreden spelers vooraan bij de gulle gastgevers Bill en Victor en kregen ook nog gul applaus en gewaardeerde foto vandien.

Kortom leuk en luid.

De wisselbeker werd door  Nuclea,  winnaar van 2017, overgedragen aan Witbos die trots en gelukkig door de negen finalespelers in ontvangst genomen werd.

IMG_2442.JPG

De Finale werd gespeeld door Nadine De Beenhouwer, Rosita Gebruers, Greta Heylen

Willy Kok, Hugo Schelstraete, Jo Vervoort, Marc Geysen, Vic Vrancken en Bill Van der Jonckheyd

Met veel genoegen keken alle deelnemers terug op een zeer geslaagd seizoen en kijken nu reeds uit naar het seizoen 2019 met wedstrijden te Bernalmont, Nuclea, Witbos en afsluiter te GC. du Haras.