Lid worden en tarieven

Golfclub Witbos heeft interessante formules voor lidmaatschap en toetreding tot de club, zowel voor particulieren als bedrijven. Bent u gecharmeerd door onze club, door onze prachtige baan en door ons gezellig clubhuis? Zou u graag aansluiten bij één van de leukste, aangenaamste en mooiste golfclubs van onze provincie en ver daarbuiten? Neem dan snel contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen er voor dat u zich hier dadelijk thuis voelt.

Greenfeetarieven

Greenfee € 60
Leden A-clubs & B-clubs -25 % € 45
Op uitnodiging -25 % € 45
Leden A-clubs & B-clubs op uitnodiging -50 % € 30
Twilight greenfee (in de periode 1 april tem 31 oktober vanaf 19u - enkel voor leden C-club) (niet cumuleerbaar met andere kortingen)
- € 10
Greenfee jeugd (-21 j.) € 15
Practicefee € 5
Huur buggy € 30
Huur trolley € 5
Huur scooter - trike* € 24

* Voor G-golfers is de huur van de trike GRATIS op basis van beschikbaarheid.

* Voor Mobicart pashouders is de huur € 10/ rondje op basis van beschikbaarheid.

* G-golfers en Mobicart pashouders hebben steeds voorrang op de scooters en trikes.

Initiatie en startpakket

Initiatiepakket met Pro (max. 12 pers.)                                   € 225 / 1,5 uur, € 260 / 2 uur
Startpakket (9 lessen + 3 maanden practice-member) € 190*

* G-golfers krijgen een korting van 20%.

Terreinbezetting

Ladies' Day op Dinsdag
Seniors' Day op Donderdag
Juniors' Day Woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag

Lidgelden 2018

Leeftijd**

FederatiekaartIndividueel***Koppel*Entry
- 16 j € 10 € 120   neen
- 21 j € 10 € 185   neen
- 24 j

€ 220   € 595/persoon
- 26 j € 52 € 315 € 560 € 595/persoon
- 28 j € 52 € 440 € 785 € 595/persoon
- 30 j € 52 € 595 € 1.005 € 595/persoon
vanaf 30 j € 52 € 785 € 1.260 € 595/persoon

Stalling Electrische Buggy € 225 | Stalling Benzine Buggy € 135 | Huur Caddyhouse locker € 90

* Koppel: indien U op hetzelfde adres woont.

** Bv vanaf het jaar dat iemand 26 jaar wordt geldt het hogere tarief.

*** G-golfers krijgen een korting van 20% en betalen geen entry fee.

Non-playing member

Dit is een mogelijkheid voor niet-actieve leden in een periode dat zij niet spelen, en toch willen vermijden later opnieuw een entry fee te moeten betalen. € 75/jaar

Practice member

Hierbij heeft u toegang tot gebruik van de practice, accommodatie en het clubhuis, maar niet tot de baan. € 250/jaar

13 holes business membership

Heeft u ook interesse om met uw bedrijf aantwezig te zijn tijdens onze 13 holes business events en in een aangename sfeer kennis te maken met andere ondernemers? Ondertussen kan u al golfend genieten van al het moois en lekkers dat Witbos u te bieden heeft. Een ideale symbiose tussen ontspanning, sport en netwerken.

Member abroad

Voor leden die op permanente basis in het buitenland verblijven. Tarief = 60% van de in bovenstaande tabel vermelde individuele tarieven. Het bestuur beslist omtrent toelating tot dit statuut.

Om in aanmerking te komen, is vereist om minimaal 50 % van het seizoen (season's opening tot season's closing) aaneensluitend in het buitenland te verblijven.

G-Golfer

Als G-golfer betaal je geen entry-fee en krijg je 20% korting op het lidmaatschaptarief dat voor jouw leeftijd geldt.