Startpakket

Met een startpakket krijg je onder begeleiding van onze Pro een doorgedreven kennismaking met de golfsport. Het volledige slagenarsenaal komt aan bod: de swing of lange slag en het korte spel: chippen en putten. In de tussentijd kan je zo veel gaan oefenen als je wil en maak je gebruik van de faciliteiten en het golfmateriaal van de club. Je kan gedurende het ganse jaar starten met een pakket, en dit in groepen van 2 personen (6 lessen van een uur) of 4 personen (9 lessen van een uur), waarbij je ook individueel kan aansluiten.

Wanneer starten?

De startdata worden besproken met onze Pro. Naderhand op zelf te kiezen data binnen de drie maanden na de startdatum. Als starter bent U echter nog geen lid van Golfclub Witbos, en hebt U dus ook geen toegang tot de golfbaan. U kunt wel gebruik maken van de driving range, de chipping- en puttinggreen, de oefenbunkers, de shop en het clubhuis gedurende de tijd dat uw startpakket loopt (3 maanden). Na het beëindigen van het startpakket is het verplicht om minstens practice-member te worden indien U toch wilt blijven oefenen. Om de baan te spelen moet U echter lid worden van de club.