Golfinitiaties

Golfinitiaties

Als bedrijf, sportvereniging, vriendenkring of familie, bent u misschien wel op zoek naar een leuke en ontspannende activiteit, die niet enkel een heleboel fun garandeert, maar tegelijk ook nog eens de groepsgeest bevordert. Een pracht van een teambuilding-activiteit dus. Een golfinitiatie is het perfecte antwoord.

Via een initiatie leren uw gasten de basis-principes van het golfspel ontdekken, en dit in de bijzonder mooie, rustige en groene omgeving van onze golfclub. Geniet zeker ook nog na met een heerlijke lunch, een lekker diner of een fantastische BBQ of receptie in Hangaar5.

Voor een initiatie van 1,5 h (driving range + putten) komt dit neer op € 230 per groep van max 12 personen.

Voor een initiatie van twee uur (driving range + putten + chippen) komt dit neer op € 270 per groep van max 12 personen.

Alle golfmateriaal wordt voorzien. U hoeft enkel te denken aan het dragen van platte schoenen en comfortabele kledij.

Alles kan op maat voorzien worden voor zowel kleine als grotere groepen. Wilt u zelf nog een extra touch geven aan uw event? Neem zeker contact op, en we bekijken samen hoe we u en uw gasten een overgetelijke dag kunnen bezorgen. En vanzelfsprekend kunnen we er nadien een gezellige BBQ, een receptie of iets geheel anders aan koppelen.

Interesse?

Aarzel niet contact op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoeken