EEN DROOMHUWELIJK (of ander feest) OP GOLFCLUB WITBOS

EEN DROOMHUWELIJK (of ander feest) OP GOLFCLUB WITBOS
Feesthal
Naarstig op zoek naar een unieke en fantastische locatie voor uw huwelijksfeest? In onze bijzonder mooie feesthal van 600 m2 kan u volledig uw eigen stempel drukken op de avond, en kan u van elke gelegenheid een compleet uniek feest maken, waar u gans uw verdere leven nog van zal nagenieten.
 
Organisatie
De organisatie van het feest zelf nemen wij niet in handen. Dit kan u zelf doen of overlaten aan een Wedding Planner of Event-bureau. Een goede tip overigens, om uiteindelijk maximaal te kunnen genieten van deze feestelijke dag.
 
Parking en extra beschikbaar terrein
Parking is ruimschoots aanwezig op het nabijgelegen groot Paradeplein. Verder kan u bij mooi weer gebruik maken van het achterliggend plein om een huwelijksceremonie of receptie te organiseren, is er geen sluitingsuur, en zijn er ook geen bewoners in de nabije omgeving waar u rekening mee dient te houden. Wél dient u er absoluut voor te zorgen dat niemand het golfterrein zelf zal betreden, hiervoor bent u volledig verantwoordelijk.
 
Voorzieningen
Hou er zeker rekening mee dat een aantal zaken dienen bijgehuurd en geplaatst te worden. De feesthal wordt verhuurd als 'Black Box', waaraan u geheel in uw eigen stijl een persoonlijke toets kan geven.
* Volgende zaken dienen (indien vereist) verplicht via ons te lopen: toiletwagen / stroomaggregaten en toebehoren / warmteblazers en toebehoren / tapijt / bieren en frisdranken
* Volgende zaken kunnen optioneel via ons geregeld worden: wijnen / afvalcontainers / opkuis / technische permanentie / toiletdame
* Catering, inrichting en audio-visuele voorzieningen kunnen volledig met eigen gekozen partners georganiseerd worden
 
Of u nu denkt aan food-trucks, een BBQ of een menu aan tafel geserveerd, u zal een heel pak besparen op catering en dranken aangezien we niet werken als een klassieke feestzaal.
 
Financieel
Voor aanvang van het event dienen voorschot en borg betaald te worden, berekend op basis van het huurbedrag en de eventuele extra voorzieningen. Tegelijk wordt een terbeschikkingsstellingsovereenkomst afgesloten. Na afloop van het feest maken wij een afsluitend factuur op.
Voor particulieren bedraagt de huur van de feesthal 2.000 € excl. 21% BTW
Voor bedrijven bedraagt de huur van de feesthal 2.500 € excl. 21% BTW
De standaard-tarieven voor de extra voorzieningen kan u (onder voorbehoud van wijzigingen vanwege onze leveranciers) terugvinden in de bijlage onderaan deze pagina.

Indien de info betreffende de feesthal en de mogelijkheden jullie doet watertanden en jullie verder interesse hebben om jullie huwelijksfeest bij ons te organiseren, kunnen we een plaatsbezoek regelen om de feestlocatie te bekijken en de datum en het verloop te bespreken. U kan hiervoor een afspraak maken via deze link.
Zoeken