Uw event op Golfclub Witbos

Uw event op Golfclub Witbos

De terreinen van Golfclub Witbos zijn gelegen midden in een oude Britse legerkazerne. Het Spartaanse karakter van deze legerbasis is zoveel mogelijk behouden gebleven: de waterputten van de voormalige brandweer vormen een wezenlijk onderdeel van onze baan, maar ook enkele mooie grote hangars zijn gebleven. Eén hangar is een hindernis op Hole 1, die blind gespeeld wordt, andere hangars dienen dan weer als evenementenhall.

Deze bijzonder mooie en authentieke hallen zijn volledig wind- en waterdicht gemaakt en kunnen perfect gebruikt worden om trouwfeesten of andere, zelfs veel grotere evenementen in te organiseren. Door het behouden van de typische eigenheid van de oude legerhallen, krijgt elk evenement een bijzonder fraai karakter mee.

Praktisch:

- bijzonder mooie feesthal van 600 m2

- twee hallen van elk 2.400 m2

- twee hallen van elk 3.000 m2

De accommodatie wordt standaard verhuurd met stromend water, basis elektriciteit en basisverlichting, voorzien om op te bouwen en terug af te breken. Andere voorzieningen vallen buiten het bestek van een normale verhuur, maar kunnen uiteraard voorzien worden.

Door de grootte van de legerhallen en door de flexibiliteit betreffende inrichting, belichting en catering, kan ook uw evenement op maat gemaakt worden, waar u gebruik maakt van de door u benodigde ruimte.

Daarnaast kunnen wij een grote parking aanbieden voor uw gasten.

Interesse?

Aarzel niet contact op te nemen met Sofie Michielsens voor een offerte op maat op 014/266 048 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoeken