Vergaderen op Golfclub Witbos

Vergaderen op Golfclub Witbos
 

The Engineers Club - Captain's Room - Lounge

Een gezellige brasserie, de rustige omgeving van een golfclub, prachtige groene natuur, mooie vergaderzalen en een gezellige Lounge om lezingen, recepties en feesten in te organiseren. Dit alles vindt u op Golfclub Witbos in Herentals, de gezelligste Golfclub van Vlaanderen.

Wij rollen voor u de rode loper uit !

Medewerkers extra motiveren. Zakenrelaties op een ongedwongen manier ontmoeten. Brainstormen in alle rust. Met vrienden gezellig samenzijn of een feestje bouwen. Onze faciliteiten zijn àlle dagen van het jaar geopend.

1. Zaalbeschrijving
Hangaar5

Hangaar5 is de brasserie van Golfclub Witbos, en is een leuke en gezellige Bar & Bistro, waar je na het golfen van een lekker glas kan genieten, maar ook de innerlijke mens kan versterken. Onze lekkere kaart met uitstekende kleine gerechten biedt voor ieder wat wils, onze kok bereidt voor u de heerlijkste gerechten.

Ook als niet-golfer bent u meer dan welkom om hetzij in het clubhuis zelf, hetzij op het rustige en zonnige terras mee te komen genieten van de prachtige omgeving.

Captain’s Room

Deze vergaderruimte is gelegen net naast de driving range, op 50 meter wandelafstand van het mooie clubhuis. De ruimte biedt plaats aan maximaal 20 personen in U-vorm, 25 personen in schoolopstelling en 30 personen in theateropstelling.

Er is een kleine aparte keuken, een koelkast voor gekoelde dranken, en twee koffie-apparaten om er voor te zorgen dat u ook tijdens uw vergadering verse koffie en thee kan schenken.

De zaal is uitgerust met een groot vast scherm en een beamer alsook draadloos internet.

Lounge

Deze mooie ruimte bevindt zich aanpalend aan het clubhuis, en biedt ruimte aan maximaal 60 personen om te tafelen, of aan 100 personen voor recepties of walking dinners. Via de grote vensterdeuren kan aansluiting gemaakt worden met ons aangename terras en kan – bij mooi weer – de capaciteit voor recepties en feesten uitgebreid worden.

De Lounge kijkt uit op de putting en chipping greens, en laat u dus mee proeven van de sfeer van onze Golfclub.

Voor presentaties en vergaderingen kan u hier gebruik maken van een beamer en scherm, draadloze microfoon-aansluiting en internetverbinding. Tafels en stoelen kunnen naar behoefte ingedeeld worden.

2. Didactische materialen

Standaard kan u bij boeking van onze faciliteiten gebruik maken van beamer, scherm en internetverbinding.

Extra materialen zoals een flipchart, laserpointer, podium, enz… kunnen op uw vraag voorzien worden.

Catering

We bespreken graag samen met u de wensen voor uw evenement. Zo kunnen wij u een passende offerte aanbieden, geheel volgens uw noden en budget.

3. Routebeschrijving

Golfclub Witbos ligt deels op grondgebied Herentals, deels op grondgebied Westerlo. De ingang is gesitueerd in deelgemeente Noorderwijk. Op sommige GPS-systemen dient u straatnaam ‘Witbos’ in te geven in plaats van ‘Golfclub Witbos’.

Noorderwijk is makkelijk bereikbaar via de E313-autosnelweg tussen Antwerpen en Hasselt. Golfclub Witbos ligt op enkele minuten rijden van uitrit 21, Herentals Industrie, of uitrit 22, Herentals-Oost.

Interesse?

Aarzel niet contact op te nemen met Sofie Michielsens op 014/266 048 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvullende informatie

Zoeken