Past Captains Cup

Past Captains Cup

Zondag 26 september vond de jaarlijkse Past Captains Cup plaats. Past Captains Tom Vleugels, Pierre Van Ravesteyn, Wilfried Verhulst, Ben Ooms en Chris Heylen, vervoegd met on-duty captain Guy Vanhoof  en de steun van Witbos vzw, zorgden voor een mooie prijzentafel en de groene strik voor de winnaars.

Ideaal weer op een mooi terrein en dus waren er spetterende scores.

Bij de dames ging Sylvia Bouillon lopen met de beste netto score van 35 punten. Zij werd voor de nearest to the pin op 18 nog net onderuit gehaald door Flo-Marie Ooms.

Bij de Heren Cat 2 was Pieter Nicolai de winnaar met 43 stableford. Hij kon echter niet aanwezig zijn en de prijs werd doorgegeven aan Eric Swannet die met 41 punten Pieter op de hielen zat.

Bij de Heren Cat 1 werd Jo Dijck uitgeroepen tot winnaar. Ook Jo kon niet aanwezig zijn op de prijsuitreiking en daarom kwam de prijs in handen van Raf Smets die met 40 punten eveneens een prachtresultaat neerzette.

De overall best net werd uitgereikt aan Jo Op De Beeck die 43 stableford bij mekaar harkte. Not bad voor deze longhitter die zondag aan het zweven was op het terrein.

De best brut werd behaald door Ben Ooms met een bruto score van 71 slagen of 1 boven de baan. Omwille van het sponsorship werd de prijs doorgegeven aan Chris Verrycken met een zeer mooie bruto van 77 slagen of 7 boven de baan.

Bedankt aan alle deelnemers en de organisatoren van deze traditionele wedstrijd. We hopen er volgend jaar opnieuw bij te zijn, bij leven en welzijn !

Laatst aangepast op woensdag, 06 oktober 2021 16:08
Kalender
Zoeken