Paasstage jeugd

Paasstage jeugd

De paasstage voor onze jeugd is achter de rug. Moe maar voldaan blikken we terug op 2 X een 3-daagse stage waarin we onze kids niet alleen tips & tricks van golf aanleerden maar hen ook toffe dagen bezorgden. De enigste die roet in het eten gooide was de zon. Die was ergens verscholen achter donkere wolken waaruit af en toe een spat regen viel. Maar dat leek onze kids niet te deren. Zij deden duchtig verder en genoten van de frisse buitenlucht. De zon die de eerste week gemist werd kwam de 2e week toch al wel eens piepen. 

Golf werd afgewisseld met fun en dat konden onze toppers wel appreciëren. 's Middags werd er door Hangaar5 steeds een lekkere maaltijd op tafel getoverd zodat onze kids de nodige krachten konden opdoen om er na de middag hun golfkunsten te tonen op de golfbaan. 

Ook de paashaas ondervond hinder van het regenweer en had het lastig om zijn lekkere chocolade eitjes te verstoppen. Het werd dus binnen i.p.v. buiten. Ze werden zo goed verstopt dat de werknemers van Hangaar5 hier en daar een verloren eitje mochten terugvinden en dus niet alleen de kids lekker konden smullen. 

Met dank aan onze gulle sponsors!!

  • Agora
  • VBM Verzekeringen
  • 'T Pleintje bij Willem & Nathalie (bakkerij) Aarschot
  • Annio's
Laatst aangepast op dinsdag, 24 mei 2022 11:31
Kalender
Zoeken