Clubkampioenschap volwassenen en jeugd

Clubkampioenschap volwassenen en jeugd

Donderdag 26 mei op Hemelvaartdag werd het Witbos clubkampioenschap gespeeld zowel door onze volwassenen als onze kids. Het werd voor onze iets 'oudere' golfers 2 X een ronde van 18 holes en voor de 'kleinere' golfers 1 ronde van 18 holes. 

Wie ging er met de eer en de titel van Clubkampioen naar huis?

Het personeel van Hangaar5 begroetten de eerste golfers vanaf 7u. Net wakker en nog de slaap in hun ogen maar klaar om de strijd tegen mekaar aan te gaan. Zowel heren als dames die klaar stonden om de strijd aan te gaan. 

De zon stond vanaf 's morgens reeds aan het firmament wat het golfen tussen spanning en stress toch heel aangenaam maakte. Na zweten en zwoegen kwamen de eerste flights binnen waar ze opnieuw energie konden opnieuw vooraleer hun 2e ronde te starten. Een lekkere spaghetti werd hen aangeboden van Hangaar5 en Witbos bvba. Ondertussen begonnen onze jongste golfers aan hun titanenstrijd en het zou al gauw duidelijk zijn wie daar de scepter zwaaide. 

Maar wie kwam er nu als Clubkampioen uit de bus? 

  • Teresa Van Hove voor de dames
  • Maric Daerden voor de heren
  • Jayden Adriaensen voor de jeugd

U ziet het, het jong geweld domineerde de baan en hun namen zullen vanaf heden prijken als Clubkampioenen van Witbos 2022. 

Proficiat!

Laatst aangepast op zondag, 29 mei 2022 14:10
Kalender
Zoeken