Rabbits & rabbits jeugd

Rabbits & rabbits jeugd

Eerste wedstrijd na lockdown

EINDELIJK!!

Na een lange geduldtraining mocht op de eerste officiële zomerdag onze eerste rabbitwedstrijd van start gaan!

De deelnemerslijst was vlug volzet, want zowel onze talrijke nieuwe leden, als de anciens waren in topvorm om de competitie aan te vatten.

Vooreerst nog een welgemeende dank aan team witbos voor het aangename horecagebeuren, en aan de greenkeepers om het terrein zo prachtig geprepareerd te hebben

En dan voor deze wedstrijd een zeer oprechte dank aan FLOR, van brasserie het Netepark, als gulle sponsor van lekkere prijzen!!

Tijdens mijn eerste prijsuitreiking mocht ik meteen heel hoge scores van rabbits meedelen:

Grote winnaar van de dag was Nadine Moons met maar liefst 42 punten!! Zij kan de volgende wedstrijd al direct aan 39 strokes spelen.

De tweede plaats was voor Francis Bekers, met 41 punten, die daardoor ook gaat flirten stilaan met de “rabbitgrens”

Met de derde prijs ging Jo De Vlegelaer naar huis, eveneens met 41 punten en zo zakt hij al naar hcp 40!

De 4de rabbit die in hcp zakt is Luc Van Kets, met een knappe score van 39!! Dikke proficiat !(en sorry voor het niet melden op de prijsuitreiking)

Bij de begeleiders werden er ook nog 4 ‘gelukkigen’ geknipt in hun handicap!

De aanwezigheidsprijs was voor Dirk Hellemans , die zelf ook 38 punten had gescoord.

Daarenboven had Flor ook nog een prijs voor het grootste jeugdtalent van de dag en die ging naar Lisa-Marie Labro met 25 punten op 9 holes!!! Daarnaast werden alle andere kleine rabbits in de prijzen gezet door Wim Van Genechten die Verandaland Perfecta vertegenwoordigde. 

Je ziet, opkomend talent genoeg in onze gezellige club.

Iedereen heeft ook genoten van de wedstrijd, zo te horen. Enkel het wachten af en toe is minder leuk, maar owv de coronacrisis, moest de organisatie van de wedstrijden last minute gebeuren, waardoor er ook nog casual players op de baan waren, eveneens het medalweekend dat moest afgerond worden en onze jeugdspelers ook met 11 aan de afslag kwamen. Dus een hele hoop golfers waren aan t genieten van deze prachtige golfdag!!

Ten laatste nog een hartelijke dank aan jullie allen voor de talrijke aanwezigheid tijdens de prijsuitreiking, en hopelijk evenveel plezier en fantastische scores bij de volgende rabbitwedstrijd op zondag 19 juli!!

Een gelukkige captain

Laatst aangepast op dinsdag, 23 juni 2020 15:03
Kalender
Zoeken