Rabbits & rabbits jeugd

Rabbits & rabbits jeugd

Door de coronatoestanden waren wij pas aan de 2de rabbits-wedstrijd van dit golfseizoen. De weersomstandigheden waren zowat ideaal: zon en niet te veel wind. Het terrein lag er prachtig bij: een lust om op te spelen maar ook voor het oog! Proficiat aan allen die daartoe een steentje hebben bijgedragen.

Wat minder was, is de povere opkomst. Slechts 36 deelnemers. Toch enigszins onbegrijpelijk, maar het is niet anders. Aan de prijzentafel kan het zeker niet gelegen hebben want die werd gevuld door maar liefst 3 sponsors: ‘Voel je goed’ (b&b annex welness) van Christel & Luc, ‘bvba ARK’ van Nele & Eddy en LuxPen van Laurent.

Slechts 2 spelers wisten hun handicap te verbeteren. Beide rabbits en dus logisch dat ze met de belangrijkste prijzen gingen lopen: Max Vandael 42 p (zakt van 32 naar 29) en Yvan Goelen 40 p (zakte van 33,1 naar 31,1). De derde prijs was voor Kenny Nietvelt met 36 p. Ook Sven Mintiens scoorde 36 p en was daardoor de beste begeleider.

De nearest op hole 18 was voor Aldo De Grauwe. Ik was zelf getuige van het prachtige shot.

De rest van de prijzentafel werd aan de man gebracht bij loting. Ook waren er natuurlijk nog de birdieballen.

En dan onze jeugdspelers. Zij waren met 8 deelnemers. Prachtige scores! 4 van hen wisten hun handicap te verbeteren. Op de eerste plaats Lisa-Marie Labro met 24 p (zakt van 38 naar 34). 2de plaats was voor Amber Caremans eveneens met 24 p (zakt van 46 naar 40). De gedeelte 3de plaats was voor Arthur Storms en Robbe Devriese met 23 p (beiden zakken van 54 naar 49).

Rest naast 1.000x merci voor de sponsors en een verdiende dank-u-wel aan de begeleiders.

Volgende afspraak op zondag 2 augustus. Tot dan!

Groeten, Sarah & den Eddy

Laatst aangepast op vrijdag, 24 juli 2020 22:39
Kalender
Zoeken