13 holes business club

13 holes business club

The National

21 juli jl. namen onze Witbos leden het op tegen de 13 holes business leden. Het werd een heuse titanenclash waar het zeer spannend werd op de eindmeet. Wie behaalde de overwinnning?

Lees even mee.

De ingredi├źnten voor de dag zaten alvast goed; de ontvangst door een sympathieke jongedame (lees Sarah ;-)) onder een stralende zon met een kopje koffie en een koekje. Daarnaast mocht elke deelnemer een mooie tee-gift mee naar huis nemen. De sfeer zat dan ook onmiddellijk goed en alle leden waren 'ready to rumble'. De strijd kon beginnen. 

Onze 13 holes business leden werden extra in de watten gelegd en kregen versnaperingen mee voor op de baan en tijdens de golfwedstrijd werden zij ontvangen aan hole 6 door 2 lieftallige dames (lees Sofie en Noor). 

De golfballen vlogen her en der over de baan en de sfeer zat top! Het jonge geweld mepte er op los en sloegen 'bangelijke' ballen. De genodigden van onze 13 holes business members verkenden de baan en deze kon zeker wel gesmaakt worden. Het terrein lag er dan ook top bij, dankzij ons greenkeeping team. 

Op hole 2 was er nearest mixed voorzien. Een aantal mooie pogingen maar uiteindelijk mocht de jonge snaak, Maximilien Worms en genodigde van de firma Achieve2Perform, de prijs mee naar huis nemen. 

Bij het binnenkomen van de flights bleken onze Witbos leden al mooie scores te hebben en er werd al druk gespuculeerd wie in de prijzen viel. Helaas hielden ze op dat moment nog geen rekening met onze 13 holes busines leden die blijkbaar monsterscores hadden. 

Zo won uiteindelijk, Dries Verreydt van drankenhandel Verreydt, met 34 punten

Op de 2e plaats kwam Michiel Torfs, genodigde van drankenhandel Verreydt, binnen met 33 punten.

De strijd was al gestreden met onze 13 holes businessmembers als winnaars.

Maar Marnix Verheyen kon de wonde nog verzachten met 31 punten en de 3e plaats.

Er werden ook een aantal aanwezigheidsprijzen uitgedeeld. 2 prijzen voorzien door Achieve2Perform, mochten uitgereikt worden aan Wilfried Verhulst en Fred De Groof, genodigde van Hypnosecentrum.

Een 3e aanwezigheidsprijs was bestemd voor Herman Aerts.

Proficiat aan allen!

Wens jij meer info over het 13 holes businesspakket? Aarzel niet en stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We helpen u graag verder. 

 

 

Laatst aangepast op zaterdag, 25 juli 2020 00:19
Kalender
Zoeken