Rabbits & rabbits jeugd

Het leek weer een prachtige “zon”dag te worden voor een fantastische rabbitswedstrijd 16 aug jl.

We verschenen met 51 deelnemers aan de start, waarvan 35 enthousiaste rabbits (boven hcp 30).

En daarbij komen nog eens 14 extra supertalenten van de jeugd bij, die doorgaan tot aan de top!

Iedereen zette dan ook zijn beste beentje voor om zo snel mogelijk van die hoge handicap weg te geraken en dat was te zien aan de scores. De laatste 3 flights van de volwassenen en alle jeugdspelers hebben toch nog barre weersomstandigheden met bakken regen moeten doorstaan om hole 19 te bereiken. Maar al bij al hebben de meesten een leuke golfdag beleefd.

En dat gevoel werd nog versterkt door de gratis consumptie die we aangeboden kregen van Filip en Françoise (VALIENTE) die onder normale omstandigheden een prachtige prijzentafel hadden gesponsord, maar die is verschoven naar andere betere niet-corona-tijden….DANK JE WEL

Ook een dikke merci aan witbosteam en greenkeapers om onze wedstrijd mogelijk te maken

En er is natuurlijk knap gescoord op deze wedstrijd!

Hilde warmenbol ging met 41 punten van handicap 38 ineens naar 34.5 . proficiat eertse rabbit!!!

Als 2de rabbit kwam Michiel Torfs met 39 punten binnen en zakt verder door naar 33!! Wat een talent!

En dan is Wim Ruysen ook van zijn hcp 45 weg want hij haalde eveneens een score van 39 punten en komt op nieuwe hcp 42! Prachtig Wim!

Dan nog 3 rabbits met 38 punten: Kristof Vandonick zakt naar 29.7 en is dus “rabbit-af”, Jorge Cools zakt naar 32.4 en Marnix Verheyen zakt al naar de 38!! Fantastisch gespeeld manne!

Daarnaast zijn er bij de begeleiders ook nog mooie scores behaald! Ik voelde mij als captain zeker aangemoedigd door zoveel enthousiasme en dat heeft me dan een score van 42 punten opgebracht. Danny Vandeweyer haalde een mooie 39, Dirk Gysemberg kwam met 38 aan en onzen Eddy en Rosita haalden netjes 37 punten!

Bij de jeugd was Jayden Adriaensen weer van de partij om met 20 punten de eerste plaats te behalen. Dikke proficiat en natuurlijk aan al die doorzettertjes bij dit hondeweer!!!

Na deze leuke dag, hebben we ook beslist om toch nog een extra rabbitwedstrijd te organiseren, en die zal plaatsvinden op zondag 25 oktober!! Men zegge het voort !

Tot later op witbos, de gezelligste club van ’t land!!

Christel Vansant

captain