13 holes business club

3 sept jl. ging onze 13 holes business wedstrijd door. 6 van onze business leden nodigden golfers alsook niet-golfers uit voor een dag vol fun, golf en vooral verwennerij. Bij ontvangst mocht er onmiddellijk genipt worden van een lekker glaasje en een knabbeltje en werd een kleinigheidje uitgedeeld aan alle deelnemers.

Vervolgens werden onze niet-golfers ondergedompeld in de wereld van golf tijdens een initiatie gegeven door 1 van onze pro's. Er werd gezweet, gezwoegd om de zware materie onder de knie te krijgen. Na een uur intensief te trainen waren onze genodigde niet-golfers klaar om mee de baan op te gaan met onze golfers. Daar mochten zij telkens putten om zo de score van hun partners te verbeteren. Bij de ene persoon ging dit al wat beter dan bij de andere, ;-)) Uiteraard kreeg iedereen van al dit harde werk (golfen) honger en dorst en mochten Sofie en Sarah de dorstigen en hongerigen laven. Dit werd met een brede glimlach goed ontvangen bij iedereen.

Na 13 holes gelopen te hebben ontvingen we iedereen in de lounge voor een aperitief en werd er vervolgens aan tafel gegaan voor een lekker tapasmenu. Vingers werden hierbij letterlijk afgelikt, mmmmmmmmm.

Geen wedstrijd zonder prijsuitreiking! Wie mochten er naar voren komen?

- Jeroen Anthonis, genodigde van Icommunicate. De putterprijs werd overhandigd aan Jo Verhofstadt die getrokken werd door een onschuldige hand.

- Gabriela Garaba + putter, genodigde van Hypnosecentrum

- Jonathan Van Nieuwenhove + putter, genodigde van Perform2Achieve

Onze volgende 13 holes business wedstrijd gaat door 10 oktober e.k.

Laatst aangepast op vrijdag, 11 september 2020 14:09